Първоначално написано от
dydka

Първоначално написано от
ElinoOor
Браво,паралии.
На мен ми даваха по 10 лв. на седмица. Не ядях в училище,оставях си ги за уикенда като излизам с приятели. Не съм си купувала цигари,кафета или нещо което и вкъщи мога да си сготвя.
Сега имам договорка с татко,дава ми по 60 лв. в началото на всеки месец. 45 давам,за да ходя на танци,а останалите все някак разпределям. Баба ми ми дава от време на време,аз работя лятото и така.
няма нищо лошо и сама да си изкарваш и аз от 14 до 16 годишна работех като сервитиорка...но инт ми е как така изкарваш с толкова пари не излизаш ли с приятелки на кафе,на разходки се нещо да си купиш да пиете по нещо докато си навън...вечерта да се събирате в някой,някаде на барче или дискотека...ддз като кажете 2 лв 5 лв нз....
Много тъпо изказване на човек, който не знае какво е да нямаш пари или да имаш малко. Ти си свикнала с по 20 лева на ден, а има хора, които дори нямат какво да ядат. Аз работя от 14 годишна през лятото естествено , защото все пак уча. И като работя не взимам и 1 лев от баща ми както и сега. От 3-4 месеца не съм му взела повече от 5 лева за цялото това време. Не защото няма пари , а защото ми е неудобно да му искам пари за да ходя по дискотеки и барове. Може би сега като започна 12-ти клас пак ще започна да му искам пари, защото няма да работя през годината.. Както и да е като цяло ме дразнят такива хора като теб ,които са толкова лекомислени. Ние със семейството ми живеем нормално и нямам нищо против хората, които имат повече възможности. Но начина , по който разсъждаваш е глупав..