- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко джобни на ден ви дават ?
по 2 кинта на ден,10 заседмицата.преди си ги спестявах за да мога петъка с приятели да поркаме,ся пуша и ми отиват за цигари едно 50-60%% ебали го у скапаната система...... (finger)
RedRum Against Racism!/afa/
3-4 лв а ако ще излизам някъде примерно събота и неделя ми дават по 10 лв.
стигат ми
10лв.
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Зависи дали ще ходя някъде след даскало,тогава ми дават 10-15 иначе по 5.![]()
Колкото сметна за добре.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
За училище 2-2.50
Ако излизам още 2-3 лева. Живея в малак град и цените не са толкова високи.![]()
По 2 лв и отделно за пътя до училището. Когато излизам ми дават, колкото са ми нужни, но и аз гледам да пестя повечко..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
dydke прочетох в един от постовете,че баща ти е по корабите.Кажи по кои кораби точно е?Щото и моя е в тая професия![]()
татко има две вивши и заплатата му е тлъста(води се нещо като наи големия специалист в областа за града а нашия грат си е мн голям) така че само за даскало 5-10 ако ходя на кафе още пет ако ходя на дискотека още 10 /ако не съм наказана/
По 4 кинта на ден,и тряя да си прая сметката,така че да имам и за събота и неделя,ако ше излизам някъде с фр....
Принципно ми дават около 5 лв. Но аз не ги харча. Даже 3 ми остават.. Ем обаче на връщане от даскало си купувам безалкохолно или нещо, др .
Ако ги помоля за нещо и повече разбира се ще ми дадат .
ПС: Като се замисля, цигарите са 5 лв. Тези родителите, които дават по много пари на децата си ,защото ей тъй просто имат - правят грешка, защото после си взимат тайно цигари.![]()
ям си в нас! и не ми дават пари,а когато имат пари по 50 ст. 1 лев...ако излизам някъде ще е само на разходка
не ходя по дискотеки и барове!
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Лично на мен само пътят ми е 5 лева (отиване и връщане с автобус), но ако съм с карта ми дават по 5-7 лв. зависи ако имам от предния ден.![]()
Ми дават ми 30 лв за седмицата,като 8 са за автобус..смятайте![]()
като ви чета постовете се депресирам![]()
на мене я ми дадът веднъж в седмицата я не
а ако ми дадат няма да е повече от 2 или max 5 лв (а на вс отгоре пуша)
![]()
5-6лв.![]()
от 3 лева до 6-7 ..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
10 do 15lv![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
ти на колко сиПървоначално написано от BoBa4eWeR
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами попринцип джобните ми са по 2 лв на ден,което обаче е според зависи. Пред заплата и толкова не получавам,след нея ми се дава някой левец отгоре. Баба ми винаги ми праща по 20 лв да си имам,така че поне с парите рядко закъсвам.