Цитирай Първоначално написано от dydka
Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
Ами много хубаво. Щом си имаш мама и тате с парички, добре.
На моите родители качествата им не са само в задния джоб.

Радвай се,че те издържат. Но недей така злобничко да ме хапеш,че живея с малко пари. На мен пък си ми е добре и нямам проблеми във връзка с 'коя блуза да взема - тази от 90 лв или тази от 95?!'.
нищо такова нямах напредвид дето се вика аз не давам едва ли не толкова пари за блуза например за такива цени предпочитам 3 за по 30 лв да си взема от колкото една дето била едиси коя марка ставаше дума това,как ти стигат за една седмица ако излизаш на кафета напред назад веч1ер да се с1бирате някаде... и т.н. нищо др не съм искала да кажа просто си направих преценката за себе си ,а и за повечето ,с които излизаме ,а и навремето в класа ми сядахме на ден по 2 3 кафета да пием по време на часовете и след часовете и това са 5 дена камо ли да ми стигнат за ч седмица това ми беше чудно,че в днешно време по какъвто и да е начин не може да се намъкнем в 10 лв това значи да не ходя по кафета,да не пуша цигари аз за храна пари от 10 клас не съм давала до 12 клас нйищо не съм си купувала така заминаха по кафетата ,а да излизам само на разходки товеа ми стана чудно нищо шповече 4етейки повечето коментари.
Ама,и вие мислите всеки като вас? Задължително ли трябва да излиза?2-3 лв.,за кафе са предостатъчни.

П.П.:Когато съм на училище 2-3 лева,през лятото 2-3 лв