- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мръсен смс
хаха не съм съгласна ,че на много лоши неща ще се научатПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
sleda ot lubovta
mmm zashto ne svalish drehite mi i ne slezesh s mucunka mejdu krakata mi
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Не знам...пращал съм 1-2 пъти,ама мръсни-мръсни,колко да са мръсни![]()
:P
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=356086 Продавам теми по история!
Аз не ги помня,защото след като скъсахме ги изтрих,а след като се събрахме нямаме време за такива смс-и![]()
Ама си спомням в началото..ходили сме по-малко от месец и беше понеделник май..и аз му казах,че в петък ще правим секс (уж,че съм готова..девствена бях ;д ) иии обаче вечерта (в понеделник ) му пращам смс do you wanna fuck me tomorrow...Никога няма да го забравя тоя смс,а и без тва той ми го напомня ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
Изпращал съм ... "Искъм да те чукам да имам голям мерак, Кучко дай ми да оближа твоя дълъг крак" ... и нещо от тоя сорт изпращаните към мене не съ за тука
И аз,ама не е късноПървоначално написано от SuNsEt
![]()
"ща любя", т'ва аз го бях пратила![]()
Love Is Like The Wind, You Can't See It, But You Can Feel It!~
- Викаш, ай да пием сокове .. Ше те чукам, само ако си на токове
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Телефона ми е пълен с такива смс-и (от един и същи човек), но не мисля да споделям ...![]()
Много по-сладко е, когато за трети човек смс-ът звучи някак си несвързано, но за двамата си е специален, защото е свързан с нещо. Примерно моят ми беше пращал "Хей, изцапаното, как си?", защото по-рано същия ден ме беше .... хъх, опръскал малко![]()
Аз съм му писала "Лека нощ, изтощена мишко" (по повод малкото орални радости по-рано през деня)... и пак в тая връзка той ми написа:
"О, не, изобщо не ми хареса да ми.. нека бъдем директни... духаш в киното. Ноо да, продължавай в същия дух, а аз ще ти върна днешния ден с лихвите"...
Казано накратко, готино е да си имаме "нашите" моменти и смс-и - неразбираеми за друг![]()
Аз съм самотник не получавам смс-и ..
агррр.. много са
обожавам точно този тип sms-и
Боже, никой не ми е пращал, в мен ли е проблема? Май трябва да поработя по въпроса....![]()
![]()
![]()
![]()
тука ме убихте
кой от сички да напиша
Спрях се на този : Аз, ти ,кутия презервативи и цяла нощ бурен секс
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
" iskam da use6tam pulsa yti, i leki4ko da go vkaram v teb" или нещо от сорта "6te te podmokra samo s o4i4kite mi "![]()
![]()
Определено ще взема пример!Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
"имате неплатена фактура" Глобул са големи перверзници
Първоначално написано от BananaMan
![]()
![]()
![]()
И един vivacom ми праща такива смс-и ...
Въй, какво съвпадение. Аз тука с един Mtel имам същия проблем.Първоначално написано от miminka__94
![]()
![]()
"Когато мисля за теб, и двата ми чифта устни се усмихват".
all day... all night... what the fuck?!