- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- целувки
хора как точно да са целуам с език гаджете
Има хиляди такива теми. Можеше да погледнеш и щеше да си отговориш на въпроса.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Разтърси се из нета. Има най-различни статии. Мисля обаче, че трябва да си въртиш езика обратно на часовниковата страна.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LipSy
![]()
![]()
![]()
![]()
По-голяма гавра с целувките и езика не бях чувала..![]()
![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Не е голяма философия, не се плаши излишно, като настъпи момента следвай инстинкта си и така ще се научиш.не е страшно ще се научиш партньора ти сам ще ти покаже.
+1! Просто му/й кажи че не си се целувал/а преди и тя/той ще ти обясни как стават нешата на практика.Първоначално написано от azida
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ей,не се научихте,че това няма някакво правило..Това си идва отвътре..Просто в този момент,в който го изживяваш - всичко си идва отвътре..Бъди сигурна + бъди спокойна
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Когато бях на 13 си хванах гадже.Тя беше на 14 и аз много се притеснявах за първата целувка,но когато дойде момента просто го направих и тя ми каза че се целувам много яко,а всъщност това ми беше севтето...![]()
Да се целуваш е изкуство![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Първоначално написано от SmilezZz
и аз мисля така![]()
хаха има много такива теми даже има клипчета във Vbox7еми как... като се целунеш с някой ще разбереш то си идва от само себе си какво да правиш няма такова нещо като уроци
![]()
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
Дрън-дрън
нищо сложно няма .. всичко си идва от вътре няма някакви правила или нещо такова ..следвай истинкта си и когато му дойде времето просто го направи ...успех![]()
и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~
Инстинкт Успех![]()
Аз съм сянка аз виждам хората а те мене не
Първоначално написано от Candice
Когато решиш да се целуваш всичко ще си дойде от самосебеси просто се отпусни и това е
![]()
Просто го направи и ще разбереш от самосебесиПървоначално написано от masari981