- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рано ли е на 14
Рано ли е първият път да е на 14 годишна възраст ?
За някои не е , за други е .. Вие как мислите![]()
![]()
Рано е,да.В случай,че беше готова,нямаше да питаш дали на 14 е рано.
Рааааано е...стани поне на 16 и тогава питай.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Аз няма да казвам дали е рано или не. Това зависи само от теб. Щом ти си готова да го направиш, значи за теб не е рано. Щом не си готова да го направиш, значи за теб е рано. Всичко зависи от теб!![]()
Зависи си от човека..., НО пак е рано.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Да рано е, не мисля че на тази възраст момиче може да има достатъчно нерви, за да приеме последствията..Първото, което е че незнам как ще идеш в аптеката за презервативи.Пък и си тряя голяма отговорност и да познаваш момчето много добре също. Недей да правиш тази грешка, после ще се започнат с въпросите " Бременна ли съм"...
И все пак, каквото и да решиш успех![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
zavisi ot mnogo ne6ta ..
Зависи ли от това, че във форума се пише на кирилица?Първоначално написано от cvetaivanova
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Всеки си преценява сам, но за един нормален себеуважаващ се човек е рано.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Рано е, и още как.
Рано е и то доста, не прави нещо, за което и сама не знаеш дали си готова или не..
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Първоначално написано от fa1ry
Според мен поне още 2 год ...![]()
Рано е, щото ми писна от теми секс на 12,13,14 и после бременна ли съм?
хехе..раничко си е,ама ако си готова давай,но ще трябва да помислиш дали после няма да ти излезе име.![]()
Според мен още еее ранко...
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Твърде рано е,пък ти ако искаш си го прави на своя отговорност,ама после да няма теми 'закъснява ми дали не съм бременна??'![]()
• Обичай,за да те обичат! •
РАНО Е !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да аз също съм на това мнение,че е рано просто исках да покажа на най-добарта си приятелка и мението на други хора по този въпрос .. благодаря за мненията ви..
![]()