- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отбягва ме!!!
Здравейте,
Незнам какво се случи ваобще.Запознах се с едно момче.Писахме си по скайп,защото сме от различни градове.Минаха към 3 месеца.Опознахме се много добре.Но като свъшиха темите за обсъждане всичко се прецака.Пишим си пак често,но чата ни е сташно скапан.Няма какво да си кажем.Единственото нещо,за което само веднъж сме си говорили и то за кратко е за личните взаимоотношения.И двамата сме срамежливи и не смеем да си признаем.Имам чувството,че ме отбягва.Какво да правя?
Благодаря предварително!!!
![]()
![]()
![]()
Имаш чувства към абонат в скайп,така ли?
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Набий си в главата ,че връзка по интернет е правопропорционално на загубена кауза.
![]()
97' don't joke mothafuckas' god damn!![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Значи запознахме се на морето той е първи братовчед на ний-добрата ми приятелка
Първоначално написано от anity1997
Интересно.
едва набор 97 си.. Ще ти дойде акъла в главата...
Честно ли ве?
За него това е било само Лято 2010
пича си знае ралтата.![]()
бе той си я знае ,ама баш с 13 годишна неразвита пуберка ли... грозно ,не мислиш ли ?Първоначално написано от TheOnee
![]()
Проблемът е докато ми дойде акъла.Изисква се доста време.За това питам Вас.![]()
тук трябва да попитам авторката: а той на колко е?Първоначално написано от P
Ами послушай мен и останалите.Първоначално написано от anity1997
А ние ти казваме - няма да се получи това между вас.Каквото и да е.
По скайп не стават тези неща!
Той е на 14Първоначално написано от TheOnee
А, стига, бе, mothafuckas'! He is 14 yo ! Are you jokin'?! Fuck that shit!![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Абе що отрязахте така момичето?
Аз горе-долу не разбрах какво става, дали се харесват. Но ако погледнато от нейна страна чата се е скапал и погледнато от негова страна е същото - значи просто и двамата са забили в еднакво положение. Може пък и двамата да се чудят какво мисли другия?
Ани, ако е така би трябвало да усещаш или нежност или глупаво държание от негова страна. Ако те отбягва - просто отношението му може да е от "не ми пука" до откровено грубо.
Миличка,от личен опит ти казвам,че връзка по скайп = обречена връзка..Дори не мога да го нарека връзка,но ти си едва на 13 и сега приемаш всичко за "чиста монета"Най-добре си останете само приятели,а ако не можете изобщо не си пишете,за да не се привързвате повече..
Успех![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Пхахаха да си признаете какво?Първоначално написано от anity1997
![]()
Btw ако правите секс по скайп ползвайте презерва..опс антивирусна,че не се знае после![]()
И го следи изкъсо да не ти изневерява със друг скайп абонат!![]()
Мдаам .. и аз мисля ,че така е най - добреПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Е това беше малко гадничко..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Момичето е още малко,нищо не е видяло от живота...Не го режи така .
![]()
![]()
![]()
Според мен вие не сте имали няква връзка с бъдеще. Зщото сте на разтояние един от друг което не винаги е причина но когато двама души са заедно винаги имат какво да си кажат. На кратко по добре си намери другл :) :) :)
@PyCoKoCkA93 казвам и нещата както ги виждам,не я залъгвам като всички останали.За едно си права-малка е и може би не разбира доста неща...но това не е повод всички да я окуражавате,след като се занимава с глупости![]()
Това на окуражаване ли ти прилича?Първоначално написано от PyCoKoCkA93
От личен опит и казвам да не се занимава с него,защото нищо няма да излезе...Но е още малка и не го осъзнава.Трябва да се напари от грешките си,за да знае за в бъдеще...
![]()
Ами мисля,че си права.Незнам какво ще правя по-нататак ама ще видя все ще сгафя някъде,но поне ще се поучавам от грешките си.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Благодаря,Ви за отговорите