- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отбягва ме!!!
Тя на 13, той на 14, писали си в скайп, обсъждали си взаимоотношенията и к`во по скайп ли ще тръгнете?!Най-доброто, което мжеш да направиш в случея, е да забравиш за него ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Нищо няма да излезе.Първо защото общувате само по скайп.И второ-малки сте за обвързване.
ми по добре изяснете нещатаако продължавате така с кратки чатове и теб те измъчва толкова мисълта че той може да те отбягва по добре го попитай за това .. а ако го обичаш колкото и трудно дда е - му го кажи ;s защото вярвам че ще се чустваш ужасно ако всичко продължава така и той все повече се отдалечава : ss
Некаа ,нека Бъде лятоо ..
Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи
Пак ли този скайп..Я се осъзнай бе детенце,едва на 13 си,смешно е
Какви са тези скайпове,връзки по интернет!Я слезте на земята
Ужас!
Моля моля..Пак заповядай радвам се,че съм помогнала..Успех и го давай по-полека с "връзките" в интернет..Залагай на тези наживо..Едва на 13 си и живота е пред теб,ще имаш много момчета,ще имаш и истинска връзка,но просто трябва да изчакаш да му дойде времето и да е с подходящия човек..![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
разбрал е,че нищо няма да излезе между вас..!Първоначално написано от anity1997
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
ни6о няма да излезе,не се надявай на ни6о
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ама ще спра да влизам в този форум заради тези връзки от разстояние дето и ги няма Всеки ден попадам на поне 3 такива
Няма да потръгне за*би го![]()