.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Тя на 13, той на 14, писали си в скайп, обсъждали си взаимоотношенията и к`во по скайп ли ще тръгнете?! Най-доброто, което мжеш да направиш в случея, е да забравиш за него ..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нищо няма да излезе.Първо защото общувате само по скайп.И второ-малки сте за обвързване.

ми по добре изяснете нещата ако продължавате така с кратки чатове и теб те измъчва толкова мисълта че той може да те отбягва по добре го попитай за това .. а ако го обичаш колкото и трудно дда е - му го кажи ;s защото вярвам че ще се чустваш ужасно ако всичко продължава така и той все повече се отдалечава : ss
    Некаа ,нека Бъде лятоо ..
    Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
    Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Пак ли този скайп.. Я се осъзнай бе детенце,едва на 13 си,смешно е Какви са тези скайпове,връзки по интернет!Я слезте на земята Ужас!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Моля моля..Пак заповядай радвам се,че съм помогнала..Успех и го давай по-полека с "връзките" в интернет..Залагай на тези наживо..Едва на 13 си и живота е пред теб,ще имаш много момчета,ще имаш и истинска връзка,но просто трябва да изчакаш да му дойде времето и да е с подходящия човек..
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Re: Отбягва ме!!!

Цитирай Първоначално написано от anity1997
    Здравейте,
    Незнам какво се случи ваобще.Запознах се с едно момче.Писахме си по скайп,защото сме от различни градове.Минаха към 3 месеца.Опознахме се много добре.Но като свъшиха темите за обсъждане всичко се прецака.Пишим си пак често,но чата ни е сташно скапан.Няма какво да си кажем.Единственото нещо,за което само веднъж сме си говорили и то за кратко е за личните взаимоотношения.И двамата сме срамежливи и не смеем да си признаем.Имам чувството,че ме отбягва.Какво да правя?
    Благодаря предварително!!!
    разбрал е,че нищо няма да излезе между вас..!
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ни6о няма да излезе,не се надявай на ни6о
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ама ще спра да влизам в този форум заради тези връзки от разстояние дето и ги няма Всеки ден попадам на поне 3 такива

Няма да потръгне за*би го

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си