- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз и моята изкривена психика
не съм ауцайдер имам приятелит които са от малкото хора с които има какво да си кажа и да не се изнервя яко ако ме разбирате . Просто се чувствам доста самотна макар че не оставам сама но не се получава с ... абе в доста груб филм се вкарах явно . Кафетата са виновни .![]()
Нека ти предложа нещо ,което действа на мен.И аз вечер се депресирвам и почвам да се чудя над такива неща ,както теб и съм открил едно нещо.След като се наспя - разсъждавам по много по-трезво и дори на другия ден се чудя ,как съм могъл да мисля такива глупости.
Така ,че наспи се и утре може да разбереш ,че си имаш суперски приятели и само някаква депресия ти пречи и гадже да си намериш.
![]()
^ мм идеята не е лоша ;]]
Всичко идва с времето си. Това, че приятелките ти имат гаджета, не значи, че и ти трябва да имаш. Ще се влюбиш, когато най-малко очакваш. Сега просто си живей живота.
Don't find love, let love find you. That's why it's called falling in love, because you don't force yourself to fall, you just fall.
Това е една поговорка,надявам се да разбереш смисъла и.Не насилвай нещата,те просто сами ще се случат.Просто бързайки да си хванеш приятел,грешиш,може би припряността ти играе лоша шега![]()
"Проблема" ти е ,че си от малкото останали свястни хора,които не висят само по кафетата,баровете и компютрите и можеш да научиш нещо от тях...Нали знаеш,че като 1 нормален се събере с 2-3ма "ненормални",той излиза лудиятПросто трябва да си намериш някое по-скромно и земно момче...Успех
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Оня ден една приятелка ми каза,че съм странна,защото чета книги.Както и да е,та скарахме се и аз я питам какви са нейните интереси,при което тя каза,че са Джъстин Бийбър и компютъра и се засмя.Аз и казах виждаш ли сама колко си ограничена,тя пак се хили и ми вика,че съм странна,бабичка и тн.Та мисълта ми беше,че може би си срещала момчета неподходящи за теб,които те мислят за прекалено мислещаи странна и не толкова материална като тях,ако ме разбираш.А може би роля играе и това,както сама казваш,че до 15 години си се държала като дете и сега не си толкова "отракана" и се държиш прекалено приятелски и естествено с тях.Не се притеснявай ще намериш човек,който мисли като теб.
![]()
![]()
ай стига бе хора вие я искарахте психо
момичето просто е в труден период. Мармаладка (май така й беше ника
) много точно го каза
чакай подходящия
ама мн мн се дразня като започнат всички с тея гаджета само за протоколав смисъл срещнат някое симпатично момче на улицата и айде след седмица вече много се обичат и не могат да живеят един без друг
![]()
М минава бързо,преходен период.
И принципно си чети книги,тва е в твой плюс,но не го натяквай на всеки срещнат.
Може би като се срещаш с момчета(потенциални гаджета) ти се държиш твърде предубедено и си мислиш,че щом е някав...хм...със самочувствие и се опитва да е забавен и си прави разни шеги и т.н....не може да говори с теб за интересни и важни неща.Просто не можеш да опознаеш някой на първа среща,не можеш да разбереш интересите му.Много е наивно мисленето на повечето хора изказали се в темата ти.Защото повечето хора(и аз съм така) не обичат веднага,на първия срещнат да разкрият същността си,трябва много разговори и т.н. за да разбереш имаш ли аджеба нещо общо с някой.
...Та с няколко думи:Мисълта ми беше,че не те бягат от теб ами ти ги гониш,в смисъл прекалено недостъпна си!В някой случаи е +,в други - ...
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!