- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете ми?
За к'во постоянно си пишете нек'фи лайна (с извинение) на снимките? Знам, че не е точния раздел, ама в друг нямаше да има толкова отговори..
Примерно: Picture-e-e-e ?
Не слагам никой под общ знаменател, просто питам?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
И щото са -> кУчкИ и нИмоЖиш беЗ неЯ <-
а истинината е ,че правят това ,защото са достатъчно безлични ,че не могат да измислят свой собствен стил и копират най-тривиалното в интернет.
![]()
Егати модата. Ама това е НАВСЯКЪДЕ!!НАВСЯКЪДЕ! Какво му е толкова "Як0Ту" ?![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
и то от чалга песни -.-
нямам нищо против чалгата, де
смисъл да.. слушам я и не ми пречи. Ама като ги гледам как са на по 12-13-1-4-15 години![]()
Щот да има кой да се дразни бе. Като няя кой да се дразни и да обръща внимание, ще се спрат![]()
Първоначално написано от FuckedUp
Ами това са \"модните\" интернет течения и е съвсем нормално дезориентираните подрастващи да ги кефи.
Нищо.. след 4-5 години ще ги е срам от себе си.
Аз, на това се надявамПървоначално написано от P
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
Ох незнам и аз много се дразня особенно на нещо от рода "д0 к0га ще те 0bичам д0 к0га?" .. смесица /кирилица, латиница, цифри и т.н/. Сигурно е модерно, незнам изостанала съм..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Въпреки ,че не се надявай,доста от тях са толкова глупави ,че цял живот ще живеят в заблуда.Първоначално написано от FuckedUp
имам чувството, че ние сме назад с модата :/Първоначално написано от FancyGirl
Дай да влезнем в импулс и да видим кое е модерно и кое не.. :[Първоначално написано от TheOnee
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Пък аз се питам как въобще имат търпение да напишат товаПървоначално написано от FancyGirl
![]()
НеЗнаМ нО аЗ ОпРеДеЛеНо НяМаМ тАкОвУу тЪрПЕниЕ .. :/
И ся ко.. ако ни се смеят, че не сме като тях? : /
Мисля,че не си овладяла този език.Първоначално написано от FancyGirl
Моля те не опитвай това вкъщи!
много ми е гадно, какво да направя по въпроса?Първоначално написано от FancyGirl
Първоначално написано от TheOnee
Резни вени
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
Аз се депресирах и сега ще ям ПЪПЕШ !
Само не използвай другия модерен метод МОЛЯ ТЕ! Кухнята.. ножа.. банята..вените ;///
как е като за начинаеща
http://prikachi.com/images/391/2468391C.jpg
![]()
Щ'ом ме молишАз, пък ще отида да хапна шоколад
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
Хаха. Екстра е! Още малко практика ти трябваПървоначално написано от TheOnee
Ще взЕма да си я сложа като Background за десктопа![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
мани, заебиПървоначално написано от FuckedUp
ще си помислят, че съм тъпа кифла, недей.![]()
TheOnee мисля, че си талант !