- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Врзъките ВИ ~
Какви са тия връзки от разстояние? По скайп?
ОМГ! Все повече и повече и ПОВЕЧЕ когато влезна в този раздел, прочитам теми от рода на: ' Обичам го, но той е от * друг град *, връзката ни има ли шанс' или ' Скъсахме, по скайп '. Какво ви става бе хора? На къде отиваме? Защозащозащо?
Толкова ли ще ви бъде трудно да си намерите някой, който няма СКАЙП и си има личен живот. wtf -.- Толкова ли е трудно от един град с население ~ няколко хиляди човека, да намерите подходящ човек?
Не мога да ви разбера.
За всеки влак си има пътници.Не може всички да бъдем трезвомислещи.
![]()
А, де! Отговор няма да получиш![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
А замисляли ли сте се, че понякога е наложително? Ето на мен сега ми предстой такава.. аз заминавам да уча, били сме заедно 10 месеца и да ги захвърля под предтекст "120км" едва ли? Едно време когато жените са пращали мъжете си на командировки, на война, на далеко защото е нямало работа и са общували само с писма това значило ли е че те са трябвали да ги изоставят защото са далеко, едва ли.. Понякога просто се налагат тези връзки, но тези които "ходят" без да са се виждали са си просто смешна работа.Скайпът е толкова навлязъл в живота ни че е част просто от нашето ежедневие, част от ежедневието на милиарди хора по света и ние просто нищо не можем да направим за да спрем всичко това, права си някой живеят във виртуалния свят но ние не можем да ги спрем, можем просто да им се чудим и да си вземем някаква поука.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
усещам как автора/ката има в предвид и мен![]()
FancyGirl,120 километра не е връзка от разтояние.
Ок дори да не са много, за мен са след като се виждаме всеки ден за тези 10 месеца а сега ще се виждаме доста по-рядко т.е Събота и Неделя и той ако идва през седмицата при мен това е... а понякога можа и да не успяваме и тогава. Ще си пишем по скайп, ще си говорим по телефона .. за мен еПървоначално написано от P
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Да,всъшност си правра за себе си.Пожелавам ти много успех и дано връзката ти не свърши като повечето връзки от разтояние.
Искрено ти благодаря, надявам се да е така !Първоначално написано от P
Защо ли...Сиг щот по скайп повечето се правят на по-отракани,а на живо не могат да скалъпят и дума...
Оставете ги вече,добре че са скайп фейсбук и т.н.,че да общуват...а общуването е полезно![]()
Какво толко ги мислите не мога да разбера(ударението на последното а)
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Защото вече никой не учи децата да общуват.
Твай![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
защото повечето вместо да си седят в градовете, където са "родени "Първоначално написано от TheOnee
ходят на село и се забиват с нови хора и после сами си прецакват нещата
сега не говоря за студентите, които искат да учат на по хубаво място - не че и техните връзки се задържат в по - големите случаи..
Никой и не те кара да ги разбираш. Какво се бъркате в живота на хората не мога да разбера. Все едно някой като прочете темата ти ще си каже "Права е, няма смисъл от такава връзка". На някои хора просто така им харесва. Имам познат, на който приятелките му винаги са били от друг град и така му е харесвало. Това, че ти не го разбираш, не го прави странно или глупаво и т.н. Всеки има право да живее живота си както на него си му харесва и никой няма право да го съди.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И на мен ми е мн странно и не мога да си го представя,но....такъв е животът.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Подкрепям с две рачички \Първоначално написано от LovelyGirl
/ \
/
![]()
![]()
Е за ''ходете по скайп'' ...без да са се виждали,ест ,че е тъпо ;д Както и късането по скайп...
Но когато единия учи,при положение,че двамата се обичат и се искат,защо не?! И моя приятел сега не е тук и 1 месец не съм го виждала,но...и това ще мине и ще бъдем отново заедно ...
За някои може да е глупаво,може би и аз ако не бях в такова положение щях да мисля така,но ''Когато сърцето говори,разумът мълчи''![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
И аз така. Аз пък може ли да попитам друго... Толкова ли не разбрахте, че както скайпа си има недостатъци, така си има и предимства? В някои случаи е полозен, в други вреди.Първоначално написано от spopi
И аз WTF?! Това, че имаш скайп от кога значи, че нямаш личен живот? Наистина съвсем започнахте да парадирате с крайните си убеждения кое е лошо и кое добро.Първоначално написано от TheOnee
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ами имам приятелки които са били и от двете страни на нещатаа...едната от тях (живее в София,но е родом от Видин) и до сега е с момче,което си е от Видин,но са си заедно повече от година..ест няма как да кажа,че нямат трудни моменти особенно някой път като настъпи този момент на самота и си липсват ужастно много,но все пак връзката им се крепи...а имах и друга приятелка,което гаджето и беше година по-голям от нея и точно заършваше и му се наложи да замине за др държава и тяхната връзка така с писма...скайп и т.н. продължи около 6 почна да липсва доверието и всичко се развали...на мен ми се е случвало преди години,още бях на 14-15 години...беше ми интересно да се зарибявам по скайп насам натам... имаше едно момче,с което нещата нали бяха по-сериозни,първоначално не се бяхме виждали..псоле след години така стана и бяхме заедно...но той реши че трбва да продължи живота си напред....все пак бяхме от различни градове и то с голямо разстояние...но ако питаш мен аз и до сега не мога да продължа напред и да го преодолея..ама той просто имаше късмет да срещне друго момиче,което да му помогне да се отърси от това ...а аз просто не пожелах... така че такива връзки от разстояния си имат недостатъци...а такива само по скайп и то без да си виждал другият човек отсреща въобще и да си казвате колко много се обичате просто си е гавраа,а и така губиш възможността си да срещнеш човека за теб в реалния свят ...![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
имала съм като по малка връзка от разстояние и видях че смисъл нямаапък сега започнах една връзка незнам до къде ще стигне запознах се с момчето в ГРАДА МИ обаче се оказа че работи в Гърция идва си всяка събота и неделя главно заради мен ... много ми е тежко така ама нямам избор
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Връзка по скайп си е смешно,но както някои написаха,че ако отидеш да учиш в друг град и тн.,то скайпа е много полезен.![]()
Хм, а ти какво предлагаш да направят 2-ма души разделени принудително, против тяхната воля и желание?! Вероятно е по-добре да приключат тази връзка-пародия. Замисли се малко следващия път, като пишеш тема или поне като я формулираш. Не всеки има право на избор винаги![]()
Въобще не ми пука к'во мислиш сеш се ? Тази тема , даже е по-излишна и от тези ,които пускаме НИЕ , надяващите се на нещо![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
да тъпо е ...
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
понякога намираш човека от град А не по скайпа![]()
не се изказвай неподготвен,прасе