.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мога да пробвам да отговоря
    Понеже срамът у младото поколение е надделял над самоувереността момчетата и момичетата се чудят как по мек начин да предложат или скъсат,за да избегнат неудoбната ситуация.Пишейки го по скайп е по лесният вариант.щрак щрак щрак и ентър .Не че и преди срамежливостта у тинейджърите не я е имало.Просто е нямало телефони скайпове интернет.По същата причина *някои ходят с хора от друг град* защото подсъзнателно знаят че могат по лесно да общуват ...без емоции

Дано да съм успял да обясня и дано обяснението ми не е разбираемо само за мен

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от AsHbRoWnIE
    Мога да пробвам да отговоря
    Понеже срамът у младото поколение е надделял над самоувереността момчетата и момичетата се чудят как по мек начин да предложат или скъсат,за да избегнат неудoбната ситуация.Пишейки го по скайп е по лесният вариант.щрак щрак щрак и ентър .Не че и преди срамежливостта у тинейджърите не я е имало.Просто е нямало телефони скайпове интернет.По същата причина *някои ходят с хора от друг град* защото подсъзнателно знаят че могат по лесно да общуват ...без емоции

Дано да съм успял да обясня и дано обяснението ми не е разбираемо само за мен
    Добре казано,съфорумнико

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си