- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастлив ли си?
Смятате ли се за щастлив човек?
Доволни ли сте от това ,което имате ,какво още бихте желали?
Пускам и анкета,защото понякога отрицателния отговор на този въпрос е трудно да се напише.
Точно за това си говорихме днес с една приятелка. Дам, щастлива съмДоволна съм от това, което имам. Ако искам нещо, винаги ще намеря начин как да го постигна и да го имам. Радвам се и на малките неща от живота. Не ми пука за мнението на другите, пука ми за хората, които малко или много са част от живота ми, но приятелите са ми толкова малко. Дам, щастлива съм.
![]()
ДА!
Щастлива съм.. имам прекрасно семейство, малко НО добри приятели, прекрасен приятел..
Какво повече бих желала.. бих желала само здраве, за мен и моите най-близки хора, НИЩО повече![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
С изключение на дразненето ми от малоумието на народУ, всичко друго ми е много добре. Каквото съм искал съм получил или е в процес на получаване.![]()
Не. Народа ни е скапан - държавата слаба. Имах скапано детство. Квартала за нищо не става. България е завладяна от фешЪни и тъпи копелета. Как искаш да съм щастлив?![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Щастлив ли си?
- Да
- Не
То било много просто, бе...![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ами всъшност е доста просто,стига да знаеш ,какво искаш и дали си напът да го постигнеш или си го постигнал.Може и да греша ,то това си е доста сложна тема ,въпреки че изглежда доста просто.Първоначално написано от ScarletBite
Е, очевидно не покривам изискванията. Дори ме съмнява някой човек наистина да знае какво иска...Първоначално написано от P
all day... all night... what the fuck?!
Щастлив, щастлив... па колко да съм щастлив?
Имам си разни неща, на които се радвам. Но може и повече, определено. Обстоятелствата не го позволяват. Само една мацка ми трябва. Всичко ще е бомба...
Ма немА...
Аз знам какво искам.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
"Най-лошо става, когато си доволен от себе си".
Затова съм нагла и все искам още, и още...![]()
Трудно е да се покажете в лоша светлина пред другите. Другите които никога няма да ви видят на живо. Другите които не им дреме за вас.
За това съм пуснал анкетата.Първоначално написано от Nakadah
Надявам се вота да е по-обективен от писането.
Как някой ще каже "не"? Това е невъзможно! Дори вътрешно да живее в АД! На вънка трябва да е най-големия гъзар...Първоначално написано от P
![]()
Ами прав си.То като цяло и в темата отговарят предимно деца (така ми се струва) ,а това е по-скоро въпрос за пораснали деца.
Но няма значение.Аз пък с ръка на сърцето си казвам ,че като цяло съм щастлив.Имам това ,което искам и постигам това ,което искам.Сега започвам нова страница в живота ми и я чакам с нетърпение.
За сега съм щастлива. Ако след 9 месеца постигна целта си и все още съм с човека, с който съм в момента ще имам всичко, което искам от живота на този етап : )))
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Не,за жалост.....![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Щастието е много субективно понятие. Не може да се измери със зададени критерии, нито да се побере в някаква стандартна квалификация.
А за да бъде щастлив човек, понякога е достатъчно просто да го пожелае. Не му е нужна перфектната половинка, идеалното семейство или работа за четирицифрена сума в ъглов кабинет...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да,сега съм много щастлива.
Какво още искам ли?... Имам няколко идеи за образованието си,имам и идеи с какво да се занимавам след това!...А ако питаш за Нейно Величество Любовта,за сега нещата ме устройват,но за в бъдеще не съм мислила.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Дали съм щастлива? Определено ДА ... приятелят ми е прекрасен подкрепя ме в сякакво отношение обичаме се .. засега нещата са мн добре .. в семейството почти нещата са добре не мога да кажа че са идеални защото все може да изникне от някаде да се разправяме за нещо.. приятели? ха .. малко са но не се оплаквам в тоя свят който жиивея ми стига и една приялека стига да знам че ще е с мен когато ми трябва и ще ме подкрепя а и уважението е важно..аз почти никой др не оважавам освен моята приятелка и гаджето ми .. просто в моя свят всеки иска някак да те пренабрегне и като вижда че си щастлив иска да ти оърка нещата .. затова да го д*хат сичките ;д и тва е .. е да щастлива съм![]()
![]()
![]()
ДА!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами да смятам се за щастли човек. Знам какво искам от живота и как да го постигна, имам необходимата мотивация и хъс .. Имам стахотно семейство, имамепроблеми от време на мреме, но е нормално .. Имам страхотен приятел, с когото много се обичаме и подкрепяме.
Какво повече мога да искам? ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Определям се като щастлива. Искам още някои неща, но пък те ще дойдат с времето и малко усилие.
Попринцеп Да, но точно в момента не съм.
Точка в Точката.