.

Виж резултатите на анкетата: Щастлив ли си?

Гласували
89. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не.

28 31,46%
  • Да.

61 68,54%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от whitepuma
    Попринцеп Да, но точно в момента не съм.
    + същото
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на sasha_90
    И да и не.Доволна съм от това,че мога да ходя,говоря,чувам,не съм болна от нищо,студентка съм и не съм дебела,грозна и тъпа,за характер другите да определят.Недоволна съм,че родителите ми не са като мен-те мислят за момента,аз за бъдещето.Каквото и да стане или направя мисля за последиците,те не.Нещастна ме прави фактът,че около мен всеки гледа да ме прецака.Дразня се от това,че съм станала много недоверчива.Съмнявам се дори в собствените си близки.Дразня се,че загубих човекът,на когото мога да имам пълно доверие.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Пълно щастие няма, но на този етап бих казала, че съм щастлива донякъде. Е, разбира се, винаги има какво повече да се иска
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

ами като цяло не се оплаквам,семейството си ми е добро,гаджето ме нервира понякога,но без това неможе да минем,щасливам съм защото мисля,че имам всичко от което се нуждая и постигам всичко със свой усилия

Да, щастлива съм. Може би това е най-добрия и красив период за мен.. Надявам се да продължи дълго време. Щастлива съм и в любовта, и в семейството, а приятели имам малко , но верни. Какво повече ми трябва.. Благодара съм за всичко, което имам.

А тези ,които са гласували, не мислят ли да се изкажат?
    Ще ги попитам имат ли представа ,колко по-лошо може да е тяхното положение и че може би изпускат да се радват на малките неща?

Супер фен Аватара на spopi
    Да особено сега.

Град
    София
    От това което имам в живота си към момента - да, но не и от любовния си живот.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Била съм и по - зле .. при мен моментите се редуват ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Била съм и по - зле .. при мен моментите се редуват ..
    Така си е при висички хора, винаги има добри и лоши моменти. Е за жалост при някой хора лошите са повече.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Щастлива съм разбира се Радвам се,че съм жива и здрава,другото се постига.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може би само 1 не6о ми липсва и това е той,не мога да се определя точно,като шастлива
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

не знам вече и аз щастлива ли съм или не, по - скоро безразлична към живота рядко има нещо, което толкова много да ме зарадва
    Не на всеки му се случват толкова хубави неща, че да е щастлив - жалко,
    но факт

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    ДА! Защо да не съм
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Град
    in the reality : )
    Имаше една приказка от сорта на "Глупавите хора са щастливи, защото не знаят колко са нещастни." За да е щастлив човек трябва да е постигнал всичко, а това няма как да стане, защото амбицията да имаш ОЩЕ и ОЩЕ ти дава мотив да живееш. Аз имам още много желания, имам толкова много неща да постигна.. Не съм щастлива само с това, което имам. Но съм отбелязала да, защото съм щастлива от факта, че знам какво искам и че продължавам да се боря за него. Живея пълноценен живот, никога не съм била истински нещастна.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Смятам се за щастлива . .
    И аз като повечето от тук не съм постигнала всичките си цели в живота , не се знае дори дали ще ги постигна всичките , но в момента мога да заявя , че животът ми е пълен с усмивки и смях.Вярвам във възможностите си и един ден ще съм постигнала поне част от тях и ще се боря за още , но за в момента имам подкрепата на семейството си , с което понякога си имаме своите проблеми , но пък не са сериозни.Имам приятели , с които също понякога не се разбираме , но накрая пак сме си един до друг.И имам чудесно момче до себе си , с което много се обичаме , прекарваме прекрасни мигове заедно и което винаги когато имам нужда е до мен.

ами отговорих положително,но истината всъщност е някъде посредата.определенно оценявам какво имам,но също така не мога да пренебрегна и каквото ми липсва
    I can't stop myself from loving you <3

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Не
    No matter where you go, there they are...

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Мисля, че да. Не ми трябва много, че да ми е добре.

Супер фен Аватара на gabi_94
    И да и не. Щастлива съм защото имам хубаво семейство и въпреки всички проблеми и караници и трудности, разбирам се много добре и с майка ми и баща ми и бих казала, че малко тийнейджъри могат да се похвалят със същите отношения. Относно приятелите - нямам почти никакви такива. Не мога да имам доверие пълно на нито един от тях, следователно не съм много добре с тази част от живота ми. Има какво да правя, колкото да не ми е скучно, но общо взето съм затворена в някакъв антисоциален кръг и никак не ми е лесно да променя това. Но пък човек трябва да се радва на малките неща в живота и навярно не аз трябва да се оплаквам, защото има хора, с много повече проблеми, тревоги и нещастия. Мисля позитивно и напоследък особено се чувствам по-добре. Преди изпадах в някакви състояния на самота....простотии некви...ама много се бях депресирала. Сега си живея живота и гледам да не се натоварвам излишно
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Жестоко е всичко просто
    Suit Up

Щастлив съм ДОри и да ми се случват лоши неща, просто не ги мисля..

Да,щастлива съм. На този етап от живота ми съм наистина щастлива.Имам всичко,което някога съм искала, семейството ми е живо и здраво,приятелите също.
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен Аватара на mynichka
    Не мога да кажа, че съм напълно щастлива. Доволна съм от това, което имам- но винаги искам още
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Сега имам всичко - здраве, семейство, приятели, много добър и мил приятел, но не се чувствам щастлива! Звучи егоистично, но така го чувствам и много добре знам от какво или от кого по - точно се нуждая, за да съм наистина щастлива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си