Защо не ми върви тази любов? :/ Почти всички от приятелите ми имат гаджета, а аз още не съм намерил своята половинка... Понякога като ще излизам с някой от приятелите, ми казва, че иска да е насаме с гаджето и ми става тъпо, не защото ме оставя, напротив, защото си имат гаджета и им е кеф, а на мен... До сега съм имал само едно гадже през всичките ми години, на 16 съм и това ме притеснява. Не съм обратен, разбира се... Просто и аз не искам да се захващам с първата, просто искам да намеря специалната, единствената, а в моя град, където и да погледна все са някакви наконтени с много грим, и ходят с някакви големи батковци и компании от 20 човека, напиват се (Аз не искам това). Може би съм грозен? Мисля, че се поддържам, бръсна се, парфюмирам се, обличам се стилно, дали не е някъде там проблема? Един път както излизахме с приятели и едно момиче (приятелка на един) седна при нас и аз много го харесах, беше свободно, но като го поканих в парка с цвете, то като дойде ми се изсмя и си тръгна... Дали пък не съм готов за обвързване? Дали не трябва да се жертвам, за да бъда харесан (напиване, дискотеки) ?

Благодаря за съветите.