.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Плуване...

Плуване...

Какво да правя когато имам тренировки,а пък имам цикъл.Да не тренирам онези дни?Не занм.От сега почвам и когато дойде време не занм какво да правя
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Re: Плуване...

Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Какво да правя когато имам тренировки,а пък имам цикъл.Да не тренирам онези дни?Не занм.От сега почвам и когато дойде време не занм какво да правя
    Ми не съм момиче ама съм навътре в нещата
    Като цяло докато е най-силно течението не ходи.Като намалее става с тампон да идеш ,но в плуването движенията са интензивни и е доста вероятно да си оставиш тапичката във водата.
    Абе като цяло - ще пропуснеш 1 седмица тренировки ,всички момичета ,които тренират плуване го правят и никoй не обръща внимание на това - треньорката ще те разбере.
    Иначе съм виждал неприятни сцени на червена течност в басейна.Не искаш да изпадаш в такава ситуация?

Re: Плуване...

Цитирай Първоначално написано от P
    Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Ми не съм момиче ама съм навътре в нещата
    Като цяло докато е най-силно течението не ходи.Като намалее става с тампон да идеш ,но в плуването движенията са интензивни и е доста вероятно да си оставиш тапичката във водата.
    Абе като цяло - ще пропуснеш 1 седмица тренировки ,всички момичета ,които тренират плуване го правят и никoй не обръща внимание на това - треньорката ще те разбере.
    Иначе съм виждал неприятни сцени на червена течност в басейна.Не искаш да изпадаш в такава ситуация?
    Мерси...=) Не,в никакъв случей не искам

Е в такъв случей 1 седмица ще си починеш от плуването.

Цитирай Първоначално написано от P
    Е в такъв случей 1 седмица ще си починеш от плуването.
    Аз още не съм почнала.От този месец почвам,ама да се информирам

Тампон !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си