.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Фен
    Град
    sofia

Екс...този пубертет...

пффф... в пубертета съм... и имам доста пъпки :X . Доста се комплексираm от това и немога да разговарям с момиче нормално... :X .Мажех се с ''Ackne оut'' или нещо такова...но то не ми помага.. кажете с какво мога да се оправя освен козметик , защото ми е малко неловко да кажа на наще че искам да ходя на козметик :X Нещо което може да ми помогне бързо , защото има 1 момиче iii.....това е друга история...та колкото се може по-бързо :X

Град
    Под слънчевите лъчи...
    пий бирена мая,веднага ще се изчистиш

Мега фен Аватара на iiordanova
    Салицилов спирт 2 % ( ако са наистина много пъпките , ако не по-малък процент ) в него разтваряш няколко капсулки Хлорнитромицин.

Град
    Europe
    Всяка сутрин и вечер си мий лицето с подходящ гел, ексфолиант или нещо от тоя сорт! Препоръчвам ти Гарниер Пюр Актив! Ако положението е много сериозно си купи Зинерит! И пий бирена мая два пъти на ден по две таблетки! Също ако спешно ти трябва да ги скриеш тия пъпки си вземи един коректор!!!

Фен
    Град
    sofia
    Имам акне... след като ''истискам'' бяла пъпка остава нещо като петно... и е ужасно :X казаха ми че може и от шоколада да е ? ,защото ям доста но от 5-6 дена не ям и шоколад...незнам вече сам отчаян

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имекс и Скинорен ползвал ли си? Ако не си, може да пробваш. Имексът е около 6 лв и стои като фон дьо тен. Не се тревожи, ако ти изцапа спалното бельо или дрехите. Изпира се. Скинорен-ът е по-скъпичък. Може да си смъди леко от него.
    П. П. Не очаквай моментален ефект от тези мазила /а и от каквото и да било/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на fuckme
    този имекс ме заинтригува, какво точно представлява?

вземи си на Нивеа дълбоко измиващият гел ....и салицилов спирт 2% и разтвори в него 1 ампула гентамицин мий си лицето вечер с гела и после с пакум минавай със салициловия спирт до няколко дена ще ти минат ... ако искаш по-бързо резултат вечер преди да минеш със спирта малко ги изтискай големите пъпки ии до сутринта след спирта ще са изветряли !!!!

Ако искаш си вземи и ето това http://amritalab.eu/amrita_laborator...k_saw_palmetto мажеш в/у пъпката до сутринта почти няма да я има ... аз с това се спасявам " вълшебното ми трио" а моята кожа е мазна и податлива към акне..... !!!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    Крем за лице 5g в тубичка. Активното вещество е тетрациклинов хидрохлорид.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
    вземи си на Нивеа дълбоко измиващият гел ....и салицилов спирт 2% и разтвори в него 1 ампула гентамицин мий си лицето вечер с гела и после с пакум минавай със салициловия спирт до няколко дена ще ти минат ... ако искаш по-бързо резултат вечер преди да минеш със спирта малко ги изтискай големите пъпки ии до сутринта след спирта ще са изветряли !!!!

Ако искаш си вземи и ето това http://amritalab.eu/amrita_laborator...k_saw_palmetto мажеш в/у пъпката до сутринта почти няма да я има ... аз с това се спасявам " вълшебното ми трио" а моята кожа е мазна и податлива към акне..... !!!
    Гентамицин ... ?? Знам, че се слага хлоронитромоцин в салиц. спирт. Я дай малко инфо за тази съставка..
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

аз ги оправих доста с зинерит , това със салициловия спирт и хлоронитромоцина е добро тъй като е антибиотик но спряха от производство въпросния хлоронитромоцин.
    от бирената мая попринцип поже да се надебелее но из4иства лицето
    за шоколада май ве4е е доказано 4е оказва влияние когато е в по-големи коли4ества

Супер фен Аватара на fuckme
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    Крем за лице 5g в тубичка. Активното вещество е тетрациклинов хидрохлорид.
    ахам, ама в какъв смисъл като фон дьо тен? един вид крем, дето като си го намажеш хем ти лекува, хе м ти прикрива пъпките, така ли?
    сори,ама съм блондинка,трудно загрявам [/size]

Град
    пространството на Дисе
    Да, точно. Антибиотичен крем, който стои като фон дьо тен. Не очаквай 100% да изравниш тена, така че ако разликата е фрапираща, се мажи преди лягане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си