.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: пудра..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

пудра..

Здравейте, искам да попитам..понеже започнах да си слагам пудра всеки ден, и отсега нататък така ще правя..пудрата може ли да навреди на лицето ми, ако си слагам всеки ден ии по-вреден ли е фон дьо тена за лицето от пудрата или не е? Мерси предварително.

Голям фен Аватара на RalittyYy
    Аз мисла, че не е вредна. Аз например си слагам всеки ден перли и лицето ми е по - меко и по хубаво. Но мисля,че фон дьо тена е по - вреден от пудрата. Така, че спокойно се ползвай пудричката
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Супер фен
    Ами от една страна запушва порите, от друга седи по-добре (според мен). Аз използвам перли, но скоро мисля да ги подменя с минерална пудра..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Зависи от кожата ти,както и от пудрата Аз и фдт слагам и пудра (едно от двете де ;д )..и никога не ми са излизали пъпки от тях (а пудрата е на Импала :Д ) ...на други пък им излизат пъпки и черни точки от такива неща...трябва да пробваш..ако забележиш,че не ти влияе добре спираш
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    България
    Мерси много. А бихте ли ми казали какво представляват перлите за лице? Нещо като пудра или..

ами да кутийка с топчета само че си ги слагаш с четка не с тампонче за да не се трошат

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Bonita1991
    ами да кутийка с топчета само че си ги слагаш с четка не с тампонче за да не се трошат
    мерси за отговора.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Мерси много. А бихте ли ми казали какво представляват перлите за лице? Нещо като пудра или..
    Перлите се използват за подчертаване на скулите, нещо като руж.
    Не са подходящи за цялото лице. Можеш да си ги слагаш върху пудрата.

Румел !!! Много хубава и на нормална цена

Re: пудра..

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Здравейте, искам да попитам..понеже започнах да си слагам пудра всеки ден, и отсега нататък така ще правя..пудрата може ли да навреди на лицето ми, ако си слагам всеки ден ии по-вреден ли е фон дьо тена за лицето от пудрата или не е? Мерси предварително.
    Зависи от пудрата (дали е минерална или обикновенна) и от кожата на лицето. Напр. моята кожа е склонна към омазняване и когато си взех пудра по обикновенна (не си спомням марката) кожата ми след седмица постоянно използване започнаха да ми излизат малки пъпчици. И тогава се поразрових из интернет и открих, че минералните пудри са най-добрите за моята кожа. И след това си купих една на Max Factor и нямах никакви забележки лицето ми изглеждаше много естествено и свежо. След като ми свърши сега съм с Loreal. Струват около 26/28 лв. ако те интересува нещо виж из форума има доста теми за минералните пудри или питай.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

някой казват че е вредно други полезно защото пък ти предпазва лицето от мръсотия ... ама според мен не е вредна стига след това да си измиеш хубаво лицето с подходящите продукти

Супер фен Аватара на gabi_94
    Може ли да ми препоръчате хубава пудра, но не много скъпа. Няма как да дам 30 лева за пудра, така че нещо около 10тина, 15 може.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си