- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Френска на момиче
Ходим от няколко месеца с приятелката ми и се чудя дали да и правя френска любов. Никога не съм го правил до сега. Лично, моя член като се поизпоти малко мирише ужасно, и ме е страх когато почна да и ближа вагината да мирише.
Моля по опитните да изразят мнението си.
всеки има специфична миризма там долу,но ако имате добра лична хигиена няма да е неприятно и за двамата.Пробвай пак ,ако не ти хареса няма да продължиш.Първоначално написано от Technique07
Sleda ot liubovta
Aми просто и предложи преди това да си вземете душ...След това всичко идва от само себе си...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Няма от какво да се притесняваш, просто провай и ако не ти хареса не го прави. Все пак не го правиш насила
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
И аз така мисля.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Ако момичето се къпе няма да имате такива проблеми![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Точно така ...Първоначално написано от Biskfitka
Не съди другите по себе си ..![]()
Според мен не е много добре да не ти прави впечатление това, че миришеш "ужасно"??Някои казаха, че е собствената ти миризма, но хубаво си помисли дали не е нещо друго? ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изкъпете се двамата преди това /не й казвай директно- "страх ме е да не ми миришеш", защото би си извадила много грешни изводи за това с какви си бил до момента!/, не бъди черноглед за това какво би те лъхнало и се постарай тя да се отпусне максимално.
Относно всички спамещи- внимавайте да не се налага да разчиствам втори път тук!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
напълно съм сагласен с колежката.Подготви я отдалечеПървоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
Ти отиди на лекар,а тя да се изкъпе или в банята под душа го правете,ако толкова те е страх...
Станислава
Ами то се предполага, че тя ще е взела душ преди това нали. Няма да и правиш френска след тренировката и, когато е бягала 2 км. и се е изпотила нали? А ако нямате добра лична хигиена, и на двамата не го препоръчвам да го правите...![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
преди ва лижеш винаги трябва жената да се изкъпе и измие много добре, аз никога не бих го направила на некъпана, естествено че ще мирише ако не се е къпала от 2 дена
(puke) Гадно е поднесена темичката. ако мацката е чистоплътна и държи на себе си никога няма да ти позволи да и правиш това, ако не си е взела душ... М така най-точно да се изразя - да си измие добре гениталиите с интимен гел преди процедурата. Хората са измислили тези почистващи средства поради тези и ред др причини. 21 век е! ЕЕЕ все пак...![]()
За тези няколко месеца не си ли разбрал още до колко приятелката ти поддържа хигиена.Ако не мирише и се къпе редовно значи няма опасност от неприятни случки.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Френската любов е интимност,не просто начин да свършиш или тя.
Ако наистина искаш да и доставиш такова удоволствие няма да се притесняваш чак така от въпросната мизирма.Добре,има миризма.Кажи и го тактично,намекни и да се измие и сте готови.Не сдухвай положението като и кажеш 'абе не мога да те лижа,нещо ми намирисва'.
"искам да й направя френска, ама се притеснявам да не мирише отдолу като мен"
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!