.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Лицева хипертрофия

Здравейте! Проблемът ме е следния: от вече 1 година забелязвам, че едната част от лицето ми е по-голяма от другата (лявата буза е издута в края, при ставата, където са дъвкателните мускули). Преди не обръщах толкова внимание, но напоследък започнах да се пиртеснявам. Незнам какво може да е и в google потърсих, и в крайна сметка стигнах до Facial Hypertrophy или на български лицева хипертрофия. Не съм сигурен дали това е правилния термин в моя случай, но прочетох, че може да е просто генетично или да е причинено от прекалено използване на мускулите на едната страна на лицето. Някой знае ли, евентуално, към какъв лекар да се обърна или пък стоматолог Надявам се да е нещо поправимо и също се надявам, някой да е чувал за такъв случай и да може да ми помогне. Всякаква информация ще ми е от полза! Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Преди бях чела за това, ако не се лъжа. Деформация на мускулите...ходи при пластичен хирург.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Ами добре, ама си нямам на представа къде, но аз съм ученик и не работя. Незнам дали с направление може да стане, повечето не са ли частници и не се покриват от здравната каса май?

при пластичния хирург мисля че не може с направление не се води към здравната каса един вид "екстра" и не може с направление ... трябва да отидеш с ваще и да поразпитате някой специалист

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си