.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

защо ме баннахте

защо ми баннахте стария ник ?? и кой ми го банна искам да знам ако не е тайна разбирасе о,О

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    А кой ти е стария ник?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    go71n - т. 2, 3 и 12
    Има бан тема. Вместо да пускате тема за всичко, което ви щукне, по-добре преглеждайте вече съществуващите.

За да не пуснеш тема, в която да питаш кои са тия точки, цитирам:

II. Права и задължения на потребителите
    2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.
    3. Да не се намесват в работата и решенията на модераторите, освен при основателна причина (явни нарушения на правилата от екипа на сайта), при което са длъжни да уведомят администраторите, както и когато имат аргументирани предложения за подобряване на работата на модераторския екип.
    12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.

Ако смяташ, че банът ти е сложен неправомерно, моля, обърни се към съответният модератор, който го е сложил.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си