.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Челото!!!

Супер фен Аватара на fuckme

Челото!!!

АМи аз съм русичка попринцип и затва космите ми са руси, обаче имам и по челото... те са съвсем мънички,като продължение на бритона,ама като си сложа фон дьо тен и мн си личат ... та въпроса ми е как мога да ги премахна и ако го направя, дали ще израстнат пак, самоче черни....

Супер фен Аватара на zoreto
    това бебешка коса ли ти е,защото иначе нпрмално лицето да има мъх, от какво толкова се притесняваш.Аз те съветвам да не ги пипаш

какво ще рече бебшка коса

е да де, обаче понякога ми е мн червено лицето и си слагам фдт, за да го прикрия и някак не става само на челото да нямам

Супер фен Аватара на zoreto
    бебешка коса е такова малко косъмчета като мъхчета ,примерно е началото на челото дето ти растя косата има едни малки косъмчете около 2-3 см - бебеша коса

Да ти имам проблема!

всеки с проблема си

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ако говориш за такива косъмчета http://www.kenguru.bg/language/bg/up...3c84445522.jpg това е бебешката коса както каза zoreto, аз един ден си я резнах с ножицата и повече не порасна.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    и аз имам такава но при мен е по-гадно тъйато мойто не е мъх ами си е косичка понеже съм с тъмна коса и кожата ми е малко по-тъмна и си личи особено ако тръгна да си вдигам косата голям проблем ми прави

И аз имам, косата ми е много тъмнокафява, а кожата бая светла. И като щръкнат, докато съм на опашка, е голям майтап - все едно имам ореол. Когато е много трагично положението, просто ги "замазвам" назад при другата коса и слагам малко лак, за да не мърдат.
    Между другото много хора са ми казвали, че ми се кефят на "ореола", въпреки че аз го мразя, така че споко.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Ако говориш за такива косъмчета http://www.kenguru.bg/language/bg/up...3c84445522.jpg това е бебешката коса както каза zoreto, аз един ден си я резнах с ножицата и повече не порасна.
    Дамм и аз си я бях срязала, ама в онзи момен често си мажех косата с бадемово масло, така че порастна. Това беше преди може би 2-3 месеца де ама горе /долу порастна с 3-4 сантима . И вече, не са толкова тънки. Опитй ще порастнат.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Дамм и аз си я бях срязала, ама в онзи момен често си мажех косата с бадемово масло, така че порастна. Това беше преди може би 2-3 месеца де ама горе /долу порастна с 3-4 сантима . И вече, не са толкова тънки. Опитй ще порастнат.
    Тя май го беше казала в хубавия смисъл ,че и тя е имала косичка там и като я срязала не и е порастнала т.е вече няма проблем с това

и бебешка косичка имам,ама не това ми е проблема. точно за мъх говорех - по самото чело

аз те разбрах ... !! и аз си имам мъх по челото ии това не е бебешка коса няма нищо общо ! ами да ти кажа и аз си мислех да го махна ... но козметичката ме отказа тоталноооо !!!!!! както и да е моят съвет е да си го оставиш ако ти ходи си направи бретон а от ФДТ и на мен ми се личеше използвай по-течен който да не ти стои като маска ами нормално да ти се слива с кожата и всичко ще е ОК ... :P

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    това бебешка коса ли ти е,защото иначе нпрмално лицето да има мъх, от какво толкова се притесняваш.Аз те съветвам да не ги пипаш
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

ами то аз имам бретон ама го имам от както се помня и просто ми писна ии такам еее мерси на всички,може да заключите темата

Голям фен Аватара на purple00
    няма смисъл да ги махаш

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sixtenfix
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Тя май го беше казала в хубавия смисъл ,че и тя е имала косичка там и като я срязала не и е порастнала т.е вече няма проблем с това
    Да, това имах предвид. Пък и на мен не ми беше проблем, освен понякога когато се връзвах на опашка. И един ден една фр ми вика "аз си я срязах преди 1 годна и още не е поникнала" и в същото време си я извади завързана с едно малко ластиче от чантата.
    И добре, че и аз я резнах.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Пловдив :)))))
    Ами според мен е нормално да имаш бебешка коса, но косми по челото...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    На мен пък бебешката коса ми харесва и аз имам и като си вържа косата си я мятам на една страна и толкова В смисъл...някво сладурско ми е на мен и не мисля да си я махам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си