.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Давайте идеи....!

Така, вчера бившата ми приятелка ми направи много гаден номер (прееба ми байка), в началото не мислех да предриемам нищо, но след това разбрах, че ще ми излезе доста солена поправката... Дайте ми идеи как мога да и го върна много тъпкано...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Oх... До къде я докарахме...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    бАйкА е ценен за теб очевидно, след като не можете да се разберете нормално - прЕЕби нещо ценно за нея (предмет, да уточня)

Супер фен Аватара на slicky
    Божее,дъното е близо.1-во никога не се отмъщава на момиче и 2-ро то този твоя байк да не е златен

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Що не правиш секс със байка или що той не ти казва,че те обича(примерно)? Ти си едно голяяяяямо Саше.Като толкова си вързан за колелото и искаш отмъщение късайте бе.Тя сигурно нарочно ти е прецакала колелото...да е.Аман...материалисти...байк ри скейтъри...смешници...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не трябваше да и го даваш

А вие господа дето плуете момчето че си цени вещите знаете ли колко трудно се изкарват парите?

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Що не правиш секс със байка или що той не ти казва,че те обича(примерно)? Ти си едно голяяяяямо Саше.Като толкова си вързан за колелото и искаш отмъщение късайте бе.Тя сигурно нарочно ти е прецакала колелото...да е.Аман...материалисти...байк ри скейтъри...смешници...
    Преди да сипем огън и жупел е редно да видим, че става въпрос за бившата приятелка, а и оставаме с впечатлението, че тя нарочно е повредила байка му...
    Оооо да, нарочно го направи, пък и скъсахме преди месец може би, но байка го бях оставил малко по-настрана, за да не го ударят с топката...

I want revenge!

revenge

Супер фен Аватара на m1nik
    ти на колко си годинки.. ;///
    )

Да ви разясня на някои,че очевидно човекът кара скъпо колело,със скъпи части.Нормално е да излезе скъпа поправката.Изстискай лепило "Капчица" в ключалката й викам аз.

следвай съвета на FAGGOT

Оли, нье чуьек... преебала ти байка, манйа

Иди и се разправяй с нея, кво ще ти даваме съвети как да й го "върнеш тъпкано"...

Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Да ви разясня на някои,че очевидно човекът кара скъпо колело,със скъпи части.Нормално е да излезе скъпа поправката.Изстискай лепило "Капчица" в ключалката й викам аз.
    Мислено, но със поксипол Давайте други идеи...

П.С: Да, байка си ми е скъпичък, отделно ако не бях забелязал, може би щяха да ме дават по новините...

П.С.2: Ще ви бъде много забавно начина по който ми прецака байка: Беше си купила олио, да ОЛИО! Беше ми поляла седалката и се беше опитала да я запали , след това ми поляла дисковите спирачки с олио, сега резултата е: 100лв. назад, поради необходимостта да си купя нови спирачки, понеже тези вече не стават за нищо...

Цитирай Първоначално написано от nastyboy
    Мислено, но със поксипол Давайте други идеи...

П.С: Да, байка си ми е скъпичък, отделно ако не бях забелязал, може би щяха да ме дават по новините...

П.С.2: Ще ви бъде много забавно начина по който ми прецака байка: Беше си купила олио, да ОЛИО! Беше ми поляла седалката и се беше опитала да я запали , след това ми поляла дисковите спирачки с олио, сега резултата е: 100лв. назад, поради необходимостта да си купя нови спирачки, понеже тези вече не стават за нищо...
    ...Луда е тая кучка,иска да те убие.Кажи на някое момиче да я пребие примерно :Д

Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    Оли, нье чуьек... преебала ти байка, манйа

Иди и се разправяй с нея, кво ще ти даваме съвети как да й го "върнеш тъпкано"...
    Добре, как можеш да се разправяш с човек, склонен към подобна постъпка...

P.S: Пробвах, но то си твърдоглаво...

Edit: Ако ви е интересно защо скъсахме, ЗАПОВЯДАЙТЕ! Явно ми е толкова бясна, че би ме убила....

Мега фен Аватара на SunSmile
    Много си забавен, майна, ама ние не се вкарваме лесно в твоите филми
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Spam и внимавай с тона.

Harley

Град
    Wonderland
    Х ли беше?

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Много си забавен, майна, ама ние не се вкарваме лесно в твоите филми
    //абе по-скоро жалък
    )

Лекьосай й любимата блузка.

Мега фен Аватара на December
    Луда е тая кучка,иска да те убие.Кажи на някое момиче да я пребие примерно :Д
    Женски БОЙЙЙЙЙ
    И те нали кат почнат да се бият,заведи ги в нещо като зала ли не знам.като по филмите ;д И покани твоите загорели 15-годишни приятели.Разбира се искай им за вход 5-10 лева.Така ще си събереш за ново колело. Етоо готово - проблема е решен

Кажи й че е дебела,аууу аууу ;д
    Кажи й че пресата й е ефтинъ и не прави хубав обем лелии

П.П. И ти кво искаш като си се хванал със 12 годишна
    П.П. Мирише на фейк ;д

Айде опитай без отмъщения. Играеш нейната игра, което говори зле за твоето интелектуално ниво.

Учи се да стоиш над тези неща, така се става човек, а и друг начин да си щастлив в доста случаи няма.
    активизъм/превенция; писане; музика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си