.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен

статия от списание

моля някой да ми каже статийка за красотаа,лубов и така подобни от списание joy молля ви ако може някъв сайт или пък снимка или да напишете ше ви съм многооооо благодарна
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Супер фен Аватара на fuckme
    защо просто не си купиш списанието? или поне кажи за какво точно искаш статия, аз мога да ти препиша някоя

Цитирай Първоначално написано от fuckme
    защо просто не си купиш списанието? или поне кажи за какво точно искаш статия, аз мога да ти препиша някоя
    и аз това се чудя ?? а ако нямаш възможност а искаш да ги четеш защо не си ги взимаш от библиотеката само че вървят един месец назад но това мисля че не е кой знае какъв проблем при условие че ти май искаш само тези статийки пробвай :P

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fuckme

сори имам си основание да не купувам,но ако може ми препиши някой,плсс а за библцотеката - неставаа
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Голям фен Аватара на LeDa
    Ем,и за библиотеката ли нямаш пари ? Нищо лично,но никой няма да се навие да ти преписва статии .. Абонаментът за библиотеките не е толкова скъп ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Ем,и за библиотеката ли нямаш пари ? Нищо лично,но никой няма да се навие да ти преписва статии .. Абонаментът за библиотеките не е толкова скъп ..
    сории ама никъде не виждамм да съм казала,че нямам пари имам пари и ся чета книги от библютеката но тя ми е далече и си имам пари ок разбрах вече

И какво..мама не ти дава да си купуваш списания ли...
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame

неее имам много на месец взимам 3 различни списанияя и не са от най-евтинитее към 20/15 лева ми отиват за тях

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Щом имаш по 3 различни списания за какво ти е още една статия????
    Темите в повечето се дублират.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

айде айде..

Ако толкова много ти трябва тази статия,отиди в някой голям магазин(Kaufland,Carrefour,Пикадили ....) и често там има разопаковани списания и може да я прочетеш.
    П.П. Никой няма да ти се навие да преписва една статия.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от mee3
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame

неее имам много на месец взимам 3 различни списанияя и не са от най-евтинитее към 20/15 лева ми отиват за тях
    3 Списания за един месец...

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Аз пък ще я препиша. И без това си нямам работа,кво толкова.
    Кажи ми коя статия и от кой брой на JOY. Утре ще я имаш.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

На колко си ?
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

ето ти от новия GLAMOUR една статия ......

КАК ДА НОСИШ БЯЛА РИЗА

ИЗБЕРИ ПРАВИЛНИЯ МОДЕЛ :

Ако ще имаш само една по-добре избери класически модел без декорации и излишни детайли.По-добре да е от качествен и плътен плат най-добре 100% памук.Избягвай модели с с прекалено много басти или други женствени детайли, тайната на перфектната бяла риза е в мъжката кройка.Трябва плавно да очертава тялото ти.Преди да я купиш я премери и седни ако се отвори на бюста или ханша, а копчетата грозно се опъват вземи един размер по-голяма.Ако си по-пулничка ризата трябва да е дългга най-малко до ханша и в никакъв случай до кръста .

НОСИ Я С ПОДХОДЯЩО БЕЛЬО:

Не я носи с бял сутиен ! Избери такъв в текесен цват, който е подходящ за почти всички дрехи. Като невидим е.Черен сутиен под бяла риза е абсолютно DON'T

СЪЧЕТАЙ Я ДОБРЕ:

Най-добре я загащи ако я нисош с пола или класически модел панталон.Когато я обличаш с джинси я остави отгоре.Сега е модерно да навиеш ръкавите малко над лакътя - с това придаваш малко по-наглиже вид на бялата си риза. Когато я слагаш под пуловер той винаги трябва да е с V - образно деколте което да ти позволи да разкопчаеш първото и второто копче.В противен случай ще изглежда катонапъхана в менгеме.Ако все пак се спреш на по-декоративен модел с жабо, апликации или голяма панделка отпред, доланата част на тоалета ти трябва да бъде семпла.

ДОБАВИ ПРАВИЛНИЯ АКЦЕНТ:

Бялата риза е като платно за художника. Можеш да добавиш какъвто искаш аксесоар.Правилото тук е да избереш само един но достатъчно ефектен например едро колие.Така ризата ти може да се превърне в твоят :отряд за бързо реагиране" ако ти се наложи да се облечеш неочаквано за официален повод.

ГРИЖИ СЕ ЗА НЕЯ:

Бялата риза няма нужда от химическо почистване тъй като от препаратите тя би могла да пожълтее.Най-добре я пери на деликатен режим и я остави да изсъхне на простора.Трябва да си много внимателна с твоите козметични продукти, защото те оставят своите следи върху бялата ризя.Ако забележиш, че твоята бяла ризя е придобила лек захарен вид е най-добре да се разделиш с нея и да си купиш нова.

НА МЕСТА СЪМ СЪКРАЩАВАЛА НЕНУЖНОТО И ПО-ДЪЛГИТЕ ИЗРЕЧЕНИЯ СЪМ ГИ СЪКРАЩАВАЛА.НО ВСИЧКО ОСНОВНО Е ТУК !!!

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    www.cosmopolitan.bg
    www.tialoto.bg
    www.rozali.com

Има разни статийки, може да се поровиш..да ти свършат работа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си