- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче към Момичетата
Заебете Дискусията.... !
Точка в Точката.
Не,те не са хора и следователно е невъзможно момиче да си падне по такъв човек.
Това опит за самореклама ли е нещо или?
+, Спрете с безсмислените теми..Първоначално написано от Sh@d0w
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Темата няма смисъл!
ПП:Звучи точно като онези изказвания,които неми харесват особено,но темата наистина е дразнеща!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Аз съм момиче но обичам момчето да е във форма и не одавам внимание дали тренира бойни спортове и т.н. Но мисля че повечето момичета харесват това.![]()
![]()
Хах и за кво я направи тази тема... за да кажеш на всички "аз мога да се бия"? пиши си спамовете някъде другаде, този форум не е за това!![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Кефят ме такива момчета да.. занимавала съм се с боксйор,а що се отнася до бойните му умения .. лелено хора като тях палят от четвърт..
Попринцип не.Повечето са надути,а аз такива не харесвам!
Приятелят ми преди време се е занимавал с кунг-фу и сега също го влечат такива работи, но не мисля че това е оказало някакво влияние.
Всичко си зависи от отделното момиче и вкусовете й.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
аз си падам по футболистии![]()
![]()
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Виж аз съм момче,занимавам се не точно с бойни изкуства а по скоро ..... с самозащита , уличен бой , меле .... както искаш го наречеи (не се хвала или нещо подобно).... От опит ти казвам пред момиче не говори за побоища или че си много добър в конкретния спорт... Когато те пита какво тренираш и т.н. може просто да кажеш самозащита и да се измъкнеш.Има момичета който в момента в който чуят думте: "Аз съм боксьор" ще те помислят за някакво животно което стой и бъхти цял ден чувала в залата.Има всякакви типове момичета, да има момичета на който им харесва,че момчето е "войн", но лично аз не се изявявам като някакв кой знае какъв боец,така че за мен не е важно да спомена,че се бия.... Най-добре ще е това да го споделиш нататак в връзката ви и то по подходящия начин без да се изкарваш най-великия в спорта.Например кажи: Да занимавам се с бокс , нищо особенно.Изразходвам си енергията ... :] ............
[img][/img]
Не, не си падам по такива.
да особено ако има малко мусколи, а и кик бойците не са за изхваляне![]()
Не съм момиче и не си падам по мъже, но ... щом има такива, които си падат по футболисти, "рок идоли" и други такива ... защо да няма.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
о,дааа,без съмнение...даже си бях харесала едно боксьорче...![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
момче много точен въпрос си задал
отговора е: не
защо? защото тези хора са изцяло погълнати от заниманието си. постоянно мислят за удари, техники, движения.. протеини, въглехидрати, мазнини.. личен живот - няма такъв.. просто не освобождават съзнанието си. а бойното изкусто би трябвало точно това да прави.
някой каза че са надути.. е не са. нали знаете че границата между надут и сдухан е малка
WE ARE NOT ANGELS!
А някои хора просто тренират щото им е кеф...Първоначално написано от s0b1esk1
Да харесват ми,защото аз също съм тренирала карате близо 3 години и там бях почти само с момчета..И съм ги опознала и знам,че като тренираш бойни изкуства не значи,че непременно палиш от най-малкото и си решаваш проблемите с бой..Все пак добре е да знаеш,че ако ви нападнат на улицата има кой да те защити..![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
НЕ съм съгласна с теб,защото аз също съм тренирала карате близо 3 години и там бях почти само с момчета..И съм ги опознала и знам,че като тренираш бойни изкуства не значи,че непременно палиш от най-малкото и си решаваш проблемите с бой..И определено не мислиш само за движения и техники и химии...Просто има хора и хора...Първоначално написано от s0b1esk1
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Надути са тия, които ходят 1-2 месеца и после се изживяват като Мухамед Али. Явно не си наясно.Първоначално написано от sasha_90
Трениращите пичове са много по-тихи и преценящи ситуациите и изобщо не рипат на всеки срещнат като 15 годишни хулиганчета.
Temet Nosce
벨야카
@русокоска
тренирала в минало време. чудно защо ли си напуснала... с тези момчета с които си тренирала едва ли са били на повече от 16г. и сега искам да кажеш честно сдухани ли са : D
WE ARE NOT ANGELS!