- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя???
Искаш да имаш връзка с нея, и смяташ да се държиш като приятел на срещата? И щом тя те има за такъв сега, трябва да флиртуваш много с нея като излезете! И ти какво очакваш да каже на приятелката си, т`ва впечатление трябва ти да го изградиш, не може да си се държал като приятел с нея и да очакваш друго![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Първоначално написано от loliii
....и аз така го прочетох
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Здравейте! Тотално се отчаях... Говорихме си и тя каза, че харесва 1 дрисък от много време, наистина много иии аз само й намекнах за чувствата ми към нея, тя естествено разбра и в разгара на разговора ми каза, че не си струва да е с някое момче което я харесва за месец 2 и после да го зареже и да го нарани. Даже ми даде и точно този пример с мен. Изгубен съм освен да я забравя няма какво друго да правя, a при мисълта за нея и ми се насълзяват очите, хлътнал съм до уши а не мога да я имам .... ;(
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол
Няма човек, който винаги да е получавал този, когото харесва. Ще имаш загуби и победи. Get over it.Първоначално написано от RomantiCBoY
![]()
Ако мислиш, че си способен да я убедиш в обратното на това, което мисли не се отказвай от нея, ако наистина толкова много ти харесва и е точно това, което търсиш. Но ако сам усещаш, че няма да се получи остави нещата така и не си казвай, че не можеш да я забравиш!![]()