.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Искаш да имаш връзка с нея, и смяташ да се държиш като приятел на срещата? И щом тя те има за такъв сега, трябва да флиртуваш много с нея като излезете! И ти какво очакваш да каже на приятелката си, т`ва впечатление трябва ти да го изградиш, не може да си се държал като приятел с нея и да очакваш друго
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    Цитирай Първоначално написано от banan4ireloaded
    Цитирай Първоначално написано от loliii

По темата : Изчакай я. Бъди търпелив. Намеквай...
    ...а аз чета изчукай я..
    кой за каквото си мисли (и аз тъй прочетох )
    И да я изчука няма да е лошо
    ....и аз така го прочетох
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Здравейте! Тотално се отчаях... Говорихме си и тя каза, че харесва 1 дрисък от много време, наистина много иии аз само й намекнах за чувствата ми към нея, тя естествено разбра и в разгара на разговора ми каза, че не си струва да е с някое момче което я харесва за месец 2 и после да го зареже и да го нарани. Даже ми даде и точно този пример с мен. Изгубен съм освен да я забравя няма какво друго да правя, a при мисълта за нея и ми се насълзяват очите, хлътнал съм до уши а не мога да я имам .... ;(
    Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол

Цитирай Първоначално написано от RomantiCBoY
    Здравейте! Тотално се отчаях... Говорихме си и тя каза, че харесва 1 дрисък от много време, наистина много иии аз само й намекнах за чувствата ми към нея, тя естествено разбра и в разгара на разговора ми каза, че не си струва да е с някое момче което я харесва за месец 2 и после да го зареже и да го нарани. Даже ми даде и точно този пример с мен. Изгубен съм освен да я забравя няма какво друго да правя, a при мисълта за нея и ми се насълзяват очите, хлътнал съм до уши а не мога да я имам .... ;(
    Няма човек, който винаги да е получавал този, когото харесва. Ще имаш загуби и победи. Get over it.

Ако мислиш, че си способен да я убедиш в обратното на това, което мисли не се отказвай от нея, ако наистина толкова много ти харесва и е точно това, което търсиш. Но ако сам усещаш, че няма да се получи остави нещата така и не си казвай, че не можеш да я забравиш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си