.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Помогнете ми!!!!

Здравей , др. Тийн. Имам един въпрос и съм много притеснена. На 17 съм. Преди 3 дни правих секс за първи път 2 дни след като ми беше свършил цикалът. Приятелят ми проникна в мен 2 пъти последователно , като го вадеше и слагаше , но мен ме боля много и спряхме. 3 дни имах обилно кървене и ме болеше (търпима болка) Каза , че презервативът е бил здрав и всичко е точно и каза също , че не е свършил. Но на третия ден започнаха да ме болят гърдите , да се подуват и имам лилави петна около зърната , постоянно ми се спи и имам изострено обоняние. Възможно ли е да съм бременна или си въобразявам. Благодаря предварително много ще съм Ви благодарна , ако ми помогнете

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Колко дни ти е месечният цикъл? Колко дни трае менструацията?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

По принцип цикалът ми е страшно нередовен понякога не идва 2-3 месеца. Ходих на лекар и ми изписа хапчета след това отновео нямах няколко месеца и ми дойде , но беше само 1 ден и имаше съвсем малко кръв. На другия месец ми дойде 2 пъти през 15 дни 1-вия път беше 1 ден както юли , другия път беше 3 дни , но с малко кръв. Около 3-4 дни траее кървенето обикновено.
    P.S. пропуснах да кажа , че след като спря да ми кърви след секса и се появи силно бяло течение , което си имам попринцип

Помогнете ми , защото се побърквам и незнам какво да правя. :s :s :s

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Три дни след акта ли си кървяла? Защо, при наличие на такива симптоми, не си направила тест?
    Килограмите в какви граници се движат? Засилено окосмяване имаш ли /над горната устна/от пубиса към пъпа и т. н.?

П. П. Ползвай бутона редакт, не е нужно да пускаш по два поста един след друг.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не нямам окосмяване. Значи акта беше на 30 август сутринта и кървя до вчера т.е. 1 септември. Килограмите ми са 55 - 57 , но след рязко отслабване през зимата , но 4 месеца не са се променяли 55-57 и симптомите ми не са постоянни само сутрин чувствам напрежението в гърдите и отпадналостта

Град
    София
    Хммммм - на това му се вика хормонен дисбаланс и трябва да си правиш изследвания - рязки смени в килата, нередовен цикъл или просто липсва такъв, но няма страшно сигурно като излезеш от пубертета ще се оправи
    "Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам-
    ще те целуна и ще си отида."

И сега не можах да разбера има ли за какво да се тревожа или не? Бременна ли съм и просто се вкарвам във филми :S :S

Град
    София
    xxxx Не как ще си бременна, просто те тресе хормона ! Добре си си
    "Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам-
    ще те целуна и ще си отида."

ох успокоих се. Много се бях притеснила , добре ще си помисля дали скоро да правя секс отново. Мерси за помощта (hug)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си