- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, като ви ближат кое най-много ви харесва?
Здрасти бре. Искам главно коментари от момичета. А от момчета единствено ако знаят (от опит) как да ближат гаджето си там доле така, че да се пръсне от кеф.
Проблема е следния и ми се случва за пръв път - не мога да я накарам да свърши, с езика си. Предишните две (не са много, не го правя за всяка) са се скъсвали и скършвали от кеф и са свършвали здраво, а тази с която съм сега (и най-много обичам и искам да и е приятно) - не може. Само един път МАЙ успя и не забелязах нищо особено. Казва че и е яко но не може да свърши, и понякога само за секунда да спра и минава тотално. Гадно ми е, искам да и направя яко.
Ся искам - коментари от момичета - какво най-много ви харесва да прави момчето, и КАК, докато имате наврян език в п*тето.
И от момчета, които са постигали рекордно добри резултати в тая дейност искам да казват кое са усетили че се харесва най-много.
То си има специална техника бе мен ... +това при всяко момиче е различно. Трябва да експериментираш
ми наблягай на клитора с езиче може и лекичко с зъбки (макар ,че всички момичета са различни,лично аз не се кефя на това много ) На мен ми харесва по-бързичко междо усните и да си вкарва езичето в мен .Това ме побъркваПървоначално написано от JakesInsanity
![]()
![]()
![]()
,а може приятелката ти да не се отпуска достатъчно ,може нещо да я притесняеа и за това да не се получава.Има и нещо като азбука тук мъжката част да кажат как става
![]()
sleda ot lubovta
защо не я питаш какво й харесва най - много? ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Колко "готин" начин да напишеш супер безполезен коментар и да се направиш че знаеш макар че не знаеш нищо. Специална техника вика. Има безброй специални техники ако става дума.То си има специална техника бе мен ... +това при всяко момиче е различно. Трябва да експериментираш
А ти пък не схващаш ли, че щом питам момичетата КАТО ЦЯЛО значи няма как, прекалено много я е срам когато говорим за такива неща.защо не я питаш какво й харесва най - много? ..![]()
Вземете да пишете полезни коментари, нали, само предлагам.
Принцесата има право. И аз обикновено се съсредоточавам върху клитора (все пак той е най-чувствителната й част), като редувам ласките върху него с тези върху срамните устни (и по-навътре). Трябва да си разнообразен, но всичко е до въображението. Докато я обработваш с език, може да сменяш темпото и да внимаваш как реагира. Ще си проличи кое й харесва най-много.
-От време на време може да я облизваш цялата - от дупето до клитора.
-Ако си с леко набола брадичка и я закачаш лекичко "там долу", също има ефект. Уж неволното закачане с носле също може да й донесе голямо удоволствие.
Въобще бъди нежен и разнообразен и със сигурност ще я докараш докрай.
Мацката, с която го правих за последно свърши тъкмо 2 пъти за няколко мин.
Дано съм ти бил полезен.
Вече станаха два полезни коментара, твоя и на Princessani-то, от 5.
Мерси и на двамата, макар че не ми казахте много нови неща, фантазия имам, и знам къде да се съсредоточавам, но въпреки това нещата явно не са достатъчно добри за нейния случай.
За това исках конкретно от момичетата КАКВО най-много им харесва (примерно Princessani го написа добре и ще видя) или момчетата КАКВО най-много СТЕ ЗАБЕЛЯЗВАЛИ че им харесва, а не предложения и предположения...
Т'ва с брадата ме изкефи, тъкмо сега имам леко, ще пробвам и тва ;]
Явно има по-трудни момичета, някой срещал ли е такива също можете да пишете.
Аз на моята над 30 минути и го правя доста стабилно и с много нежност, а и имам опит, и все пак - нищо :fМацката, с която го правих за последно свърши тъкмо 2 пъти за няколко мин. Wink
Пръст във вагината и натиск с език върху клитора също ги подлудява.
При нея проблемът може и да е леко психологически, т.е. да не се отпуска достатъчно при орални ласки (сам спомена, че е срамежливка). Може да й направиш един приятен релаксиращ масаж преди акта, да я поглезиш малко с любовна игра (както се казва да я предразположиш), после "езикова терапия" и накрая да минете към съществената част.![]()
Доста добре описано и това с брадичкатаПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
С риск и моя коментар да зачетеш като безсмислен ще ти дам няколко съвета.
Това съм си го говорил с приятелката ми и тя ми обясни така - като цяло стимулирането на останалите части (без клитора) с течение на времето се притъпява усещането.Тоест - както когато се гъделичкаш и идва един момент ,когато просто няма ефект.
Тя имаше същия проблем ,както твоята.Тогава започнах да наблягам на клитора - там най-много с бързо движение на езика нагоре-надолу или наляво-надясно.Трябва и с пръсти да разтвориш срамните устни ,за да стигнеш точно до него.
Всички друго ,което каза DarkTemplar е допълнително и само стимулира възбудата.Пръст в дупето също помага.
И най-важното -> наблюдавай я.Жестовете на тялото никога не лъжат.Веднъж усетиш ли ,как най и харесва няма спиране.Успех!
Когато правиш нещо там долу е добре да следиш реакцията и също зрителен контак от време на време помага.Когато забележеш ,че дишането и се ускорява повече значи си нацелил какво и харесва може и да наблегнеш и мястото до анусчето й може да и хареса,но според мен проблема не е в това как го правиш,а в това ,че не се отпуска.Моята идея е да се изкапите заедно и по време на банята да пробваш може да стане.А може да пробваш с нещо сладичко (шоколад,сметана) а може и с купче лед ,също е яко.![]()
![]()
sleda ot lubovta
Забавно е, точно преди няколко дни това правихме, със сметанка, ама не се стигна до прекалени интимности щот т'ва не е филм, във ваната е тясно.Моята идея е да се изкапите заедно и по време на банята да пробваш може да стане.А може да пробваш с нещо сладичко (шоколад,сметана![]()
Обясни ми това малко по-добре. С времето навсякъде спира да изпитва приятни чувства освен на клитора ли, не го разбрах :/Това съм си го говорил с приятелката ми и тя ми обясни така - като цяло стимулирането на останалите части (без клитора) с течение на времето се притъпява усещането.
Пробвай да си вкараш езика в нея.Той е мн по-гъвкав от пениса ти и можеш да го позавъртиш в доста посоки.Не забравяй да се връщаш и да работиш в-у клитора/Понякога като прекалиш там не им харесва./
Засмучи клитора с устни и го погъделичкай с език.През това време я обработвай с пръсти.
Само на мен ли това не мие приятноПървоначално написано от YouAteMyHeart
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Ем нямам повече идейПървоначално написано от JakesInsanity
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Не, споко, и моята е така...Само на мен ли това не мие приятно Confused Confused
Добре ще се съсредоточа върху перфектното кръгово движение следващия път, макар че не предпочиташ ли заедно с това да има и още действия, например докосвъне с ръка по гърдата или нещо такова. Аз съм пробвал няколко пъти и май има ефект. Замислете се наистина кое би било ПЕРФЕКТНАТА комбинация за да ви е най-яко и ми кажете.Кръговото движение му е майката
Опитай заедно с това да прокарваш леко нокти острани, от края на подмишниците до таза, сигурен съм, че ще я възбуди допълнително.Първоначално написано от JakesInsanity
Всичко друго е просто добавка. Аз ти казах как стигам до оргазъм за броени минути. Останалите действия просто го забавят, а рядко и засилват. Кръгово, умерено бързо, а към края БАВНО движение по горната страна на клитора. Ръцете на пубисната кост, натискайки я леко...Опитай 1 път. Ако не стане - нищо не губиш.
Афторе , понеже се правя на много готин и разбирам нещата![]()
Потърси този филм в замунда Seymore Butts How to Eat Pussy Like a Champ
Има някои основни неща, които биха ти помогнали. Някои от техниките съм ги пробвал при едни стават при други не![]()
пусни и народна музика като за начало..!
после и намажи клитора с пико! резултата е безотказен! ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Т'ва ме изкефи.Афторе
За осми път чета едни и същи коментари от теб за няква народна музика, странен комплекс, странен начин си измислил да се правиш на интересен, кво ще кажеш твойто дупе да намажа с пико и да ти я навра там че да мирясаш.пусни и народна музика като за начало..!
Знаех си че има такава вероятност, ще пробвам варианта който написа.Останалите действия просто го забавят, а рядко и засилват.
ако ти остане време след всичко дето ти казаха,може да целуваш бедрата й от вътрешната страна мен лично това ме възбужда
И мен, и това го правя доста често, даже навсякъде по краката я целувам ако не си личи в моя случай ;p бедрата също доста ги обичам и знам че и на нея и харесва (и явно на доста момичета), обаче както казах изместя ли си езика даже за малко на нея и минава и цялата работа отива на кино.
Афторе( виждам, че ти харесва затова го ползвам пак ... )
Също така лек масаж в/у някои специфични точки могат да отпуснат момичето, а това предразполага за по-добър и качествен оргазъм.
ПС: изтегли ли филма, който ти дадох ?