.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Момичета, като ви ближат кое най-много ви харесва?

Здрасти бре. Искам главно коментари от момичета. А от момчета единствено ако знаят (от опит) как да ближат гаджето си там доле така, че да се пръсне от кеф.

Проблема е следния и ми се случва за пръв път - не мога да я накарам да свърши, с езика си. Предишните две (не са много, не го правя за всяка) са се скъсвали и скършвали от кеф и са свършвали здраво, а тази с която съм сега (и най-много обичам и искам да и е приятно) - не може. Само един път МАЙ успя и не забелязах нищо особено. Казва че и е яко но не може да свърши, и понякога само за секунда да спра и минава тотално. Гадно ми е, искам да и направя яко.

Ся искам - коментари от момичета - какво най-много ви харесва да прави момчето, и КАК, докато имате наврян език в п*тето.

И от момчета, които са постигали рекордно добри резултати в тая дейност искам да казват кое са усетили че се харесва най-много.

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    То си има специална техника бе мен ... +това при всяко момиче е различно. Трябва да експериментираш

Re: Момичета, като ви ближат кое най-много ви харесва?

Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    Здрасти бре. Искам главно коментари от момичета. А от момчета единствено ако знаят (от опит) как да ближат гаджето си там доле така, че да се пръсне от кеф.

Проблема е следния и ми се случва за пръв път - не мога да я накарам да свърши, с езика си. Предишните две (не са много, не го правя за всяка) са се скъсвали и скършвали от кеф и са свършвали здраво, а тази с която съм сега (и най-много обичам и искам да и е приятно) - не може. Само един път МАЙ успя и не забелязах нищо особено. Казва че и е яко но не може да свърши, и понякога само за секунда да спра и минава тотално. Гадно ми е, искам да и направя яко.

Ся искам - коментари от момичета - какво най-много ви харесва да прави момчето, и КАК, докато имате наврян език в п*тето.

И от момчета, които са постигали рекордно добри резултати в тая дейност искам да казват кое са усетили че се харесва най-много.
    ми наблягай на клитора с езиче може и лекичко с зъбки (макар ,че всички момичета са различни,лично аз не се кефя на това много ) На мен ми харесва по-бързичко междо усните и да си вкарва езичето в мен .Това ме побърква ,а може приятелката ти да не се отпуска достатъчно ,може нещо да я притесняеа и за това да не се получава.Има и нещо като азбука тук мъжката част да кажат как става
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на Hilary_
    защо не я питаш какво й харесва най - много? ..

То си има специална техника бе мен ... +това при всяко момиче е различно. Трябва да експериментираш
    Колко "готин" начин да напишеш супер безполезен коментар и да се направиш че знаеш макар че не знаеш нищо. Специална техника вика. Има безброй специални техники ако става дума.

защо не я питаш какво й харесва най - много? ..
    А ти пък не схващаш ли, че щом питам момичетата КАТО ЦЯЛО значи няма как, прекалено много я е срам когато говорим за такива неща.

Вземете да пишете полезни коментари, нали, само предлагам.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Принцесата има право. И аз обикновено се съсредоточавам върху клитора (все пак той е най-чувствителната й част), като редувам ласките върху него с тези върху срамните устни (и по-навътре). Трябва да си разнообразен, но всичко е до въображението. Докато я обработваш с език, може да сменяш темпото и да внимаваш как реагира. Ще си проличи кое й харесва най-много.

-От време на време може да я облизваш цялата - от дупето до клитора.

-Ако си с леко набола брадичка и я закачаш лекичко "там долу", също има ефект. Уж неволното закачане с носле също може да й донесе голямо удоволствие.

Въобще бъди нежен и разнообразен и със сигурност ще я докараш докрай.

Мацката, с която го правих за последно свърши тъкмо 2 пъти за няколко мин.

Дано съм ти бил полезен.

Вече станаха два полезни коментара, твоя и на Princessani-то, от 5.
    Мерси и на двамата, макар че не ми казахте много нови неща, фантазия имам, и знам къде да се съсредоточавам, но въпреки това нещата явно не са достатъчно добри за нейния случай.

За това исках конкретно от момичетата КАКВО най-много им харесва (примерно Princessani го написа добре и ще видя) или момчетата КАКВО най-много СТЕ ЗАБЕЛЯЗВАЛИ че им харесва, а не предложения и предположения...

Т'ва с брадата ме изкефи, тъкмо сега имам леко, ще пробвам и тва ;]

Явно има по-трудни момичета, някой срещал ли е такива също можете да пишете.

Мацката, с която го правих за последно свърши тъкмо 2 пъти за няколко мин. Wink
    Аз на моята над 30 минути и го правя доста стабилно и с много нежност, а и имам опит, и все пак - нищо :f

Пръст във вагината и натиск с език върху клитора също ги подлудява.

При нея проблемът може и да е леко психологически, т.е. да не се отпуска достатъчно при орални ласки (сам спомена, че е срамежливка). Може да й направиш един приятен релаксиращ масаж преди акта, да я поглезиш малко с любовна игра (както се казва да я предразположиш), после "езикова терапия" и накрая да минете към съществената част.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Принцесата има право. И аз обикновено се съсредоточавам върху клитора (все пак той е най-чувствителната й част), като редувам ласките върху него с тези върху срамните устни (и по-навътре). Трябва да си разнообразен, но всичко е до въображението. Докато я обработваш с език, може да сменяш темпото и да внимаваш как реагира. Ще си проличи кое й харесва най-много.

-От време на време може да я облизваш цялата - от дупето до клитора.

-Ако си с леко набола брадичка и я закачаш лекичко "там долу", също има ефект. Уж неволното закачане с носле също може да й донесе голямо удоволствие.

Въобще бъди нежен и разнообразен и със сигурност ще я докараш докрай.

Мацката, с която го правих за последно свърши тъкмо 2 пъти за няколко мин.

Дано съм ти бил полезен.
    Доста добре описано и това с брадичката
    sleda ot lubovta

С риск и моя коментар да зачетеш като безсмислен ще ти дам няколко съвета.
    Това съм си го говорил с приятелката ми и тя ми обясни така - като цяло стимулирането на останалите части (без клитора) с течение на времето се притъпява усещането.Тоест - както когато се гъделичкаш и идва един момент ,когато просто няма ефект.
    Тя имаше същия проблем ,както твоята.Тогава започнах да наблягам на клитора - там най-много с бързо движение на езика нагоре-надолу или наляво-надясно.Трябва и с пръсти да разтвориш срамните устни ,за да стигнеш точно до него.
    Всички друго ,което каза DarkTemplar е допълнително и само стимулира възбудата.Пръст в дупето също помага.
    И най-важното -> наблюдавай я.Жестовете на тялото никога не лъжат.Веднъж усетиш ли ,как най и харесва няма спиране.Успех!

Когато правиш нещо там долу е добре да следиш реакцията и също зрителен контак от време на време помага.Когато забележеш ,че дишането и се ускорява повече значи си нацелил какво и харесва може и да наблегнеш и мястото до анусчето й може да и хареса,но според мен проблема не е в това как го правиш,а в това ,че не се отпуска.Моята идея е да се изкапите заедно и по време на банята да пробваш може да стане.А може да пробваш с нещо сладичко (шоколад,сметана) а може и с купче лед ,също е яко.
    sleda ot lubovta

.Моята идея е да се изкапите заедно и по време на банята да пробваш може да стане.А може да пробваш с нещо сладичко (шоколад,сметана
    Забавно е, точно преди няколко дни това правихме, със сметанка, ама не се стигна до прекалени интимности щот т'ва не е филм, във ваната е тясно

Това съм си го говорил с приятелката ми и тя ми обясни така - като цяло стимулирането на останалите части (без клитора) с течение на времето се притъпява усещането.
    Обясни ми това малко по-добре. С времето навсякъде спира да изпитва приятни чувства освен на клитора ли, не го разбрах :/

Пробвай да си вкараш езика в нея.Той е мн по-гъвкав от пениса ти и можеш да го позавъртиш в доста посоки.Не забравяй да се връщаш и да работиш в-у клитора/Понякога като прекалиш там не им харесва./

Засмучи клитора с устни и го погъделичкай с език.През това време я обработвай с пръсти.

Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Пробвай да си вкараш езика в нея.Той е мн по-гъвкав от пениса ти и можеш да го позавъртиш в доста посоки.Не забравяй да се връщаш и да работиш в-у клитора/Понякога като прекалиш там не им харесва./

Засмучи клитора с устни и го погъделичкай с език.През това време я обработвай с пръсти.
    Само на мен ли това не мие приятно
    sleda ot lubovta

.Моята идея е да се изкапите заедно и по време на банята да пробваш може да стане.А може да пробваш с нещо сладичко (шоколад,сметана
    Забавно е, точно преди няколко дни това правихме, със сметанка, ама не се стигна до прекалени интимности щот т'ва не е филм, във ваната е тясно

Това съм си го говорил с приятелката ми и тя ми обясни така - като цяло стимулирането на останалите части (без клитора) с течение на времето се притъпява усещането.
    Обясни ми това малко по-добре. С времето навсякъде спира да изпитва приятни чувства освен на клитора ли, не го разбрах :/
    Ем нямам повече идей
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Най-много обичам кръгово движение по-нагоре от върха на клитора, от горната му страна. Минутка ми трябва така. При петинг-също. Върхът на клитора е много чувствителен. Кръговото движение му е майката

Само на мен ли това не мие приятно Confused Confused
    Не, споко, и моята е така...

Кръговото движение му е майката
    Добре ще се съсредоточа върху перфектното кръгово движение следващия път, макар че не предпочиташ ли заедно с това да има и още действия, например докосвъне с ръка по гърдата или нещо такова. Аз съм пробвал няколко пъти и май има ефект. Замислете се наистина кое би било ПЕРФЕКТНАТА комбинация за да ви е най-яко и ми кажете.

Добре ще се съсредоточа върху перфектното кръгово движение следващия път, макар че не предпочиташ ли заедно с това да има и още действия, например докосвъне с ръка по гърдата или нещо такова.
    Опитай заедно с това да прокарваш леко нокти острани, от края на подмишниците до таза, сигурен съм, че ще я възбуди допълнително.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всичко друго е просто добавка. Аз ти казах как стигам до оргазъм за броени минути. Останалите действия просто го забавят, а рядко и засилват. Кръгово, умерено бързо, а към края БАВНО движение по горната страна на клитора. Ръцете на пубисната кост, натискайки я леко...Опитай 1 път. Ако не стане - нищо не губиш.

Афторе , понеже се правя на много готин и разбирам нещата
    Потърси този филм в замунда Seymore Butts How to Eat Pussy Like a Champ
    Има някои основни неща, които биха ти помогнали. Някои от техниките съм ги пробвал при едни стават при други не

пусни и народна музика като за начало..!

после и намажи клитора с пико! резултата е безотказен! ;д
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Афторе
    Т'ва ме изкефи.

пусни и народна музика като за начало..!
    За осми път чета едни и същи коментари от теб за няква народна музика, странен комплекс, странен начин си измислил да се правиш на интересен, кво ще кажеш твойто дупе да намажа с пико и да ти я навра там че да мирясаш.

Останалите действия просто го забавят, а рядко и засилват.
    Знаех си че има такава вероятност, ще пробвам варианта който написа.

ако ти остане време след всичко дето ти казаха ,може да целуваш бедрата й от вътрешната страна мен лично това ме възбужда

И мен, и това го правя доста често, даже навсякъде по краката я целувам ако не си личи в моя случай ;p бедрата също доста ги обичам и знам че и на нея и харесва (и явно на доста момичета), обаче както казах изместя ли си езика даже за малко на нея и минава и цялата работа отива на кино.

Афторе( виждам, че ти харесва затова го ползвам пак ... )

Също така лек масаж в/у някои специфични точки могат да отпуснат момичето, а това предразполага за по-добър и качествен оргазъм.

ПС: изтегли ли филма, който ти дадох ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си