.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Ако закъснея на първата среща?

Таа ако закъснея на първата среща с някое момиче, това счита ли се за един вид пренабрежение и че не ми пука мн за нея или нещо подобно. Защото аз закъснявам постоянно, и един път едно момиче доста се беше изнервило след като я оставих да ме чака 10-15 мин... , и после цялата среща тръгна зле.

Закъснявате ли за срещи и как бихте се почувствали ако някой закъснее(дори да е с 5 мин.)? Има ли чак толкова голямо значение ?

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Еми и на мен нямаше да ми е особено приятно да те чакам, независимо колко дълго е..поне от едно извинение е имало нужда момичето И да, бих го сметнала, хм, не точно за пренебрежение, ноо..щом закъсняваш толкова, значи не ти пука толкова за нея, защо тогава на нея да й пука за теб ?!

Иначе, аз принципно си закъснявам, щото почвам да се оправям последната минута, ии то станало време да тръгвам..Но не го правя, когато държа на даден човек и когато наистина ми е ценен по една или друга причина..Никой не обича да чака на среща, повярвай ми
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Мъжът не закъснява, на булките често им се случва.

Аз съм миролюбив човек и не бих ти се карала колкото и да закасняваш.През ума ми ще минат първо две мисли.1.Той закаснява,защото може би иска да се изтупа повече.2.Той вероятно ме пренебрегва.Ако чакам повече от 5 минути бих позвъняла или изпратила съобщение за да знам дали има причина.

Град
    Пловдив
    "Бившия" закъсняваше постоянно... отначало се дразнех, съсипваше ми се деня в чакане..след това спря да ми пука... и вече е бивш ... направи си сам преценката

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз лично гледам да не закъснявам,това е един вид уважение,щом уговорката е за определен час,значи в толкова трябва да си там.Какво ще правиш дали ще тръгнеш по-рано си е твой проблем,важното е да си там в уречения час.Един вид неуважение е ако закъснееш.Разбира се не винаги това е по наша вина,случва се,но винаги трябва да се стремиш да си навреме.

Случвало ми се е момичето да закъснее 40 минути.Какво ли не си мислех през това време,беше първа среща и си помислих дали не се е отказала.Накрая оправданието беше "трОлея закъсня",разбира се ми беше пратила няколко смс-чета да знам какво става

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    На пълва среща, когато започваш да си изграждаш постоянен образ за човека, едно от най-лошите неща, които можеш да направиш, е да закъснееш. Момичето сигурно ще се изнерви от чакането и срещата ще тръгне на криво.
    Принципно съм от закъсняващите, но един път когато излизах с едно момче, помня как и двамата бяхме 5 минути по рано на уговореното място.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Никак не е приятно да чакаш 10-15 минути някого.Попринцип винаги се случва да закъснеен.Но като знаеш,че имаш среща,най-малкото-постарай се навреме да свършиш със задачите и задълженията.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На нашата първа среща аз закъснях и пак си го чаках 10 минути,ама тва не се отрази никак на срещата...случва се да закъснее човек
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Не знам за другите,но аз си имам правила относно първа среща...
    1.Аз да НЕ закъснявам.
    2.Той в никакъв случай да НЕ закъснее..
    Лично на мен това ми прави лошо впечатление и издава,че човека е несериозен щом не се притеснява да закъснява на първа среща..Някак неуважително е...Вярно,че на всеки може да се случи,но на първа среща изобщо НЕ е желателно...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Ами аз обикновено подранявам с 5-10 минути, но пък приятелят ми закъснява с толкова и общо взето не ми мърда чакането.. Опитвала съм се да дойда с 10-20 минути по-късно, но пак се оказва, че аз чакам... Много е неприятно, но предполагам съм свикнала...
    work in progress.

мразя да чакам , съответно и мен да чакат, просто не ми е комфортно

Голям фен Аватара на Seductress
    Никой не обича да чака. Бившият ми много ми се сърдеше дори като закъснея с 5 минути. Пък с по-бившия от първата среща бяхме съвсем точни, а по-нататък еднакво подранявахме/ закъснявахме.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    по принцип аз съм точна и предпочитам момчето с/у мен да е точен,1 път закъснях с 5 минути и момчето си ме чакаше ама,кво толкова,тва че не се харесахме не значи,че не сме приятели.1 път един го чаках закъсня 15 мин и така му напраих гадно,бях бясна
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ще и се извиниш и ще и кажеш,че си пил домашна ракия и си слушал народна музика преди срещата за да се нахъсаш като бесен питбул преди мач в клетка!
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Ако закъснея на първата среща?

Цитирай Първоначално написано от PartyAllTheTime
    Таа ако закъснея на първата среща с някое момиче, това счита ли се за един вид пренабрежение и че не ми пука мн за нея или нещо подобно. Защото аз закъснявам постоянно, и един път едно момиче доста се беше изнервило след като я оставих да ме чака 10-15 мин... , и после цялата среща тръгна зле.

Закъснявате ли за срещи и как бихте се почувствали ако някой закъснее(дори да е с 5 мин.)? Има ли чак толкова голямо значение ?
    Не обичам да ме чакат, нито аз да чакам за среща. Като закъсняваш не показваш, че не ти пука, а просто, че си несериозен и неточен човек... нищо друго. Като си поел ангажимент, трябва да си коректен, без значение с кого.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    in the reality : )
    Мразя да чакам и мразя да ме чакат. Но все пак аз лично не си правя никаква преценка за човека, веднага да решавам, че е несериозен, че е неуважително, няма такива работи... Просто се ядосвам ужасно много, звъня веднага да питам къде е, после ще се накарам малко, ще го изкарам на майтап и ще забравя за случилото се.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    Maina Town
    Охх..в нашата връзка това е огромен проблем. Случвало ми се е да го чакам час и той идва и ми казва "кво става, бебе?" или нещо от сорта. Но както и да е..
    На първата среща аз отидох точно на време, а той подрани. И според мен така е редно. Точно на първа среща трябва да си навреме там.
    За мен закъснението е признак на несериозно отношение към човека.
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

МРАЗЯ да чакам. Т'ва ми е най-най-НАЙ-досадното нещо на света. Случва се човек да закъснее понякога, ама... 10-15 минути? Доста е нагло. И то на първа среща. Единственото извинение на някого, който ми е закъснял с толкова е, че навън има снежна виелица. И толкоЗ. Щом аз съм си организирала времето и съм успяла да пристигна навреме, значи и човекът отсреща трябва да си е направил труда.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ако закасняваш нема смис дори да ходиш

Караш момичето да се чувства супер зле. Оставяш впечатление, че не я харесваш и нямаш интерес.

пп ако искаш 3 часа преди срещата почни да се оправяш, ама НЕ ЗАКЪСНЯВАЙ.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    приятелят ми винаги ме чака поне 15мин ама кво да направя тва е градския транспорт в софия не съм аз виновна Но на мен ми се е налагало да го чакам 30мин няколко пъти и разбрах, че никак не е хубаво ама ... градския транспорт е виновен
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Ем аз никога не закаснявам както и моя приятел..;д на 1-вата ни среща с приятеля ми имахме среща в 12 .. аз в 11 и 15 точно бях стигнала и си виках ех има да чакам ;д но като отидох той вече беше там..;д направете си сметка винаги подраняваме може би защото нямаме тарпение да се видим..незнам хх

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Аз НЕ закъснявам, следователно и на мен НЕ трябва никой да ми закъснява, камо ли момче. Ако пък е среща- не чакам повече от 5 мин.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Мъжът не закъснява, на булките често им се случва.
    Точно така!

Най-дълго момче ме е чакало 40 минути. Закъснявам почти винаги и за всичко. Имах наказание в даскало миналата година даже...
    Но ако отида на уговореното място и той не се появи в рамките на 2 минути и половина, си тръгвам и го режа тотално.
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си