.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Принципно за първа среща трябва да си точен.
    Ако излизам на първа среща с момче,с които да кажем съм се запознала в скайп [или в която и да е друга социална мрежа] и ако то закъснее,ще се почувствам така,сякаш са ми вързали тенекия.Не че ще се разсърдя или нещо такова,но както ти сам казваш,създава впечатление на пренебрежение.
    Аз също закъснявам повечето пъти,но имам навика да се обаждам преди това,за да предупредя..пък и те приятелите ми си ме знаят ;d
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Мъжът не закъснява, на булките често им се случва.
    Точно така!

Най-дълго момче ме е чакало 40 минути. Закъснявам почти винаги и за всичко. Имах наказание в даскало миналата година даже...
    Но ако отида на уговореното място и той не се появи в рамките на 2 минути и половина, си тръгвам и го режа тотално.
    Много си тежка......
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен
    Ако ще закъснея (което ми се случва рядко), звънкам да предупредя винаги и без значение с кого ще излизам.
    А на първа среща, ако трябва да чакам, почвам да се притеснявам дали не ме е забравил, или дали не ми е вързал тенекия. И звънкам да питам.

повече от 5-10 мин не чакам никой.

аз не закъснявам,даже в повечето случаи - подранявам.(не говоря само за срещи,а за всичко..освен в даскало...все пак 7 и 30...тва си е нечовешко!)
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Попринцип въобще не е приятно да закъсняваш и половинката ти да си мисли жсевъзмойни неща!Иначе от кпай време има традиция момчето да чака момичето,но при всеки е различноо .. Ако държиш на момичето , по-добре не закъснявай .. [/b]

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз попринцип винаги подранявам - дали на първа среща, дали с приятели, няма значение.Имала съм случай в които съм си казвала:"Е, ще закъснея и аз веднъж", но пак се оказвам горе-долу на време на мястото.А и когато виждам, че ще закъснея(заради тролейте) ВИНАГИ се обаждам - няма значение кой е.Мразя да чакам, мразя и мен да ме чакат!!!Това е закон при мен.
    Big or small, lies are lies!

На някои не им пречи да чакат, но зависи кой как го тълкува. Според мен поне на първата среща е добре дори момчето да е по-рано там с около 5 минути А ако ще закъсняваш й се обади да я успокоиш, че да не си мисли лоши неща

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    НЕ си го позволявай !!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен
    Град
    <3
    Аз не бих се разсърдило и не бих си помислило нещо лошо.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Аз бих си тръгнала, ако чакам повече от 5 минути..
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от partychild
    "Бившия" закъсняваше постоянно... отначало се дразнех, съсипваше ми се деня в чакане..след това спря да ми пука... и вече е бивш ... направи си сам преценката
    Точно същото ми се случи и на мен Та според мен мъжът трябва да е мъж във всяко едно отношение.Може евентуално да се случи някой път да закъснее,но вече,когато с момичето са потръгнали нещата и може да си го позволи,или пък причината наистина е основателна.Ако си закъснява просто защото не е могъл да излезе с 10 минути по-рано..то едно,че е неорганизиран и не може да си разчита времето,друго,че по никакъв начин не се е постарал да направи добро впечатление,т.е. не се интересува особено от момичето => не си заслужава.Понякога малките жестове имат огромно значение.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на mynichka
    На първа среща е много грубо да закъснееш Иначе и аз и приятеля ми закъсняваме с по около 15- 20 минути и двамата като си закаснеем горе- долу по едно и също време се срещаме. Само един път понеже бях там и му се обадих да слезе съм го чакала 30 минути- беше ме изкарал извън нерви.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

При мен много тъпо се получава, защото винаги искам на 1ва среща вс да е идеално и едно че започвам да се оправям в последната минута, също така след, като се оправя все намирам някой недостатък в мен, в косата, облеклото и вс... Така, че закъснението ми е неизбежно... За което е мн гадно, защото в повечето случаи ми пука за човека който ме чака и то доста...

А аз да чакам - тая няма да я бъде... Просто нямам търпението да чакам.. Нито нервите! Просто не съм човека, който може да изчака.. Тръгвам да нервнича и ставам супер раздразнителна, след което супер гадно наказвам, този който ме е накрал да го чакам...

П.С. Аз винаги си закъснявам де.. Знам, че е грубо, но не съм виновна, че искам вс да е идеално!!

Супер фен

Re: Ако закъснея на първата среща?

Цитирай Първоначално написано от PartyAllTheTime
    Таа ако закъснея на първата среща с някое момиче, това счита ли се за един вид пренабрежение и че не ми пука мн за нея или нещо подобно. Защото аз закъснявам постоянно, и един път едно момиче доста се беше изнервило след като я оставих да ме чака 10-15 мин... , и после цялата среща тръгна зле.

Закъснявате ли за срещи и как бихте се почувствали ако някой закъснее(дори да е с 5 мин.)? Има ли чак толкова голямо значение ?
    Ако едно момче закъснява за среща,значи той е п*тьо с извинение не се счита нищо друго!

като гледам някои кви неща са писали... света свърши вече, като закъснее с 10 минутки. много пренебрегнати взехте да се чувствате всички..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си