.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: English Academy

Голям фен Аватара на liim0nka

English Academy

Някой има ли отзиви? Тази година ми се иска да тръгна на уроци..но не знам накъде да се насоча, та ми стана интересно за тази школа, но в нета няма много коментари.
    Ако можете да препоръчате някоя друга школа, ще ми е от полза ( но без Крег-не съм очарована)
    За Варна става дума
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на ameli
    Британика?
    На долния етаж една жена е учителка по АЕ и редовно идват деца при нея на частни уроци. Много е добра. Задължително ли е да ходиш на школа?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Ами принципно не, но досега не съм била индивидуално и не знам добро ли е обучението така? Ти..доволна ли си от този начин на преподаване, само на английски ли си говорите ?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    Пловдив :)))))
    В Британика се говори на английски,да... Аз лично съм много доволна,поне в Пловдив преподавателите са много добри,запознаваш се с нови хора...аз учих там 1 година, а сестра ми 5...

Амии..честно казано съм навита за Британика, но просто 800лв... ми се виждат доста, в другите школи е по-малко,а предполагам образованието там също е на ниво, така че.. Британика отпада

Ходих 2 години в Училища Европа - доволна съм, обучението беше на ниво. Но май не беше много евтина, всъщност вече не помня колко беше
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на ameli
    Аз ходих само веднъж да ми обясни някои неща, че в училище нищо не правиха. Има си работа жената, значи добре преподава и е много търсена. За цена не знам, на мен не ми взе пари
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си