.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Разходка на кученца :)

Мислите ли , че някой би дал кучето си да бъде разхождано от непознат човек, намерен в специален сайт/агенция за разхождане на кучета ? Мислите ли , че има хора , които биха платили за услугата "разходка на куче"? В интернет не видях никъде такива обяви или такъв сайт и ми е интересно дали това е популярно у нас. Все пак едно кученце трябва да бъде разхождано сутрин и вечер, дали един стопанин би отделил 5лв на ден (демек 2 разходки- една сутрин и една вечер )?Или нещо като абонамент 30лв на месец?Говоря само за гр. София .

Така де, вие бихте ли платили за да ви раходят сладурчето , ако имате работа и не можете сами да свършите това?
    Мерси предварително за отговорите
    Правя нещо като мини проучване дали има изобщо търсене за тази услуга.

Не, не бих дала непознат човек да разхожда кучето ми, дори и да е безплатно. Колкото и работа да имам ще отделя 15-20 минути за домашния любимец
    Смехът е заразен. Бъди преносител!

аз бих,когато наистина нямам възможност или съм на почивка.
    иначе знаех една от квартаа дето разхождаше кучета.

Мега фен Аватара на ameli
    Аз пък съм много навита да разхождам нечие куче, стига то да не е санбернар

Иначе не бих си поверила кучето на друг, понеже е доста голямо и силно, пък не ми се рискува да го губя
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на sasha_90
    Аз пък не бих дала кучето си на непознат.Не знам защо,просто съм недоверчива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си