- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислили ли сте как бихте реагирали ако разберете че
сте болни от СПИН ?
Вероятността е малка, защото се пазя и не използвам наркотици. Така че не, не съм мислил![]()
ще си пусна народна музика и ще се напия с домашна ракия!
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
да, мислила съм си и ми е ставало много кофти.. Но ми се отдаде шанс да се изследвам съвсем случайно и такам : )
Нямам си и на идеяДано не ми се случва никога
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Нали знаете, че само с "дано" и с надежди няма да се спасите, щот все някой ще го хване. Има идиоти (предполагам много от вас) които сякаш не знаят що е презерватив и после се чудят "я, как забременях?" или "еха, имам напреднал спин и ще умра".
Та така, правете си тестове без да ви е срам и си използвайте малко кофите, тургайте презервативи - и то добри.
мисля си какво ще е като остарея и ми става по кофти
Ебати бойо че стане само да разберем от кой съм го лепнал ебати бойо !!!!
Друга работа нямате ли си,че мислите за такива неща?Радвайте се на живота и правете всичко с мярка и ум,това е...
Бих заразил цялото ти семейство![]()
![]()
Няма да се самосъжалявам за нещо, което сама съм си направила....нещата не могат да се променят, бих живяла всеки ден като за последно...
Правила съм и ще правя за напред нужното да се предпазя...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ще си купя автомат и ще стана атентатор самоубиец само да разбера какво е чувството![]()
GTA Stunting
Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С две раце те подкрепям
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
20 кг ТНТ , боен арсенал за 30 минутна непрекъсната стрелба и дирекно в най-близкия мол ...
А твоят е чист шедиовър !Първоначално написано от pochti
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Ше излезна по улицата и ше си свиркъм с слушаки на главата ... както обикновенно ... Не смисъл ... не мисля че съм болен не съм се изследвъл но за разлика от т'фа се пазя и то многоПросто да знаете колкото по рано толко по добре изследвайте се често, ако се открие рано може да се лекува до колкото се позволява ест.
Не знам, не бих искал да разбирам подобни неща.. Прекалено е сериозно, за да се ебавам с тва.