Искам да ви питам дали сте виждали една чанта минава през рамото ,малко като торба и е доста голяма виждала съм я сива и мисля,че е от плат. Май съм я виждала в terranova ама не съм сигурна. Мооля ако се сещате за какво говоря или за нещо подобносложете снимка, че много ми трябва. Мерсии предварително на всички
![]()
![]()
Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...
сещам се ,,,аз имах такава синя от терановаа ,, ама вече ги нама
Съдбата помага на смелите !
++++++++++Първоначално написано от nimfetka7
Съгласна съм...Защо не си купиш нещо по-хубаво и по-малко ?Първоначално написано от nimfetka7
В тази сякаш ще носиш човек![]()
Но всеки с вкуса си...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
точно тази еПървоначално написано от nencuHka
![]()
наистина е малко като чувал ама пък аз такива чанти харесвам
мерси мноого nencuHka
Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...
Първоначално написано от galet0
Мен също ме е яд, че нямах пари точно тогава и после ги нямаше вече..много е удобна за училище събира всичко , не я гледайте така на снимките..![]()
E вече няма значение ,днеска ходих по магазините, обаче нямаше никъде дори подобна и накрая си взех коренно различна![]()
http://prikachi.com/images/864/2473864W.jpg ама и тая ми хареса като я видях ,тъй че съм доволна
![]()