...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
БравоОще толкова. Със здраве
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
...
Все едно чета това , което аз съм писала в моята тема Щастие- И аз ще споделя.. ; ) Пожелавам ви щастие : ) И между другото можеше да напишеш това направо в моята тема..
Мноого добре казано!! Искренно се радвам на оптимизма, с който гледаш на живота. Радвам се и на любовта ви. Изглежда чиста и истинска. Пожелавам ви мноого хубави и незабравими моменти заедно, щастие, обич и най-вече ви пожелавам тази красива приказка да не свършва!!))
Ние сме заедно едва от 3 месеца (без 10 дена). Но наистина чувствата ни са мноого силни. Когато не е до мен ми липсва, а когато е до мен забравям за всичко и всички. Сега следва едно изпитание за нас и нашата любов и се надявам да го преминем, защото с желание и взаимни усилич се постига всичко. Караме се постоянно (най-често за глупости), но и на двамата ни минава мноого бързо.
Хора, пожелавам на всички мноогоо любов и само хубави неща. И не забравяйте, че любовта ще спаси света!!![]()
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
...
пожелавам ви ощe прекрасни моменти изпълнени с щастие
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Благодаря ти ! Да ви се връща тъпкано !!![]()
ех начи, знаете как да ми убиете самочувствиетомойто момиче е на село, деа.. даже не са мноо сигурни нещата.. ама пък държи на мене, не е като да не е.. мила е, около мене е сякаш.. на 3 кафета - супер жива.. колкото пъти прекратявахме контакт, все се срещахме някъде, където шанса аз да видя познати е минимален... и подновявахме контакт.. и след всичко, което е преживяла в семейството й.. аз трябва да съм до нея, защото за нея съм един от малкото приятели.. а сме говорили по темата за повече от приятелство.. и което каза е, че й трябва малко време... малкото време мина, сега като се видим ше й обясня всичко, ше й кажа каквото имам да й казвам и... дано се получи
не искам съвети, мили думи, надъхващи речи и още по-малко искам да се свързва бог с мене, щото махам глави![]()
Изпълвам се като чета такива истории. Наистина форума се претъпка с отрицателна енергия, но пък дори една едничка такава тема компенсира всичко останало. Русокоске, желая ви много, много любов. Дано никога не спрете да гледате в една посока.
И имам един въпрос - заедно ли живеете?
подкрепям напълно! Любовта е наистина нещо прекрасно.Аз просто нямах да имам нито сили нито желание да живея без нея ....
I can't stop myself from loving you <3
Много истинско замислих се на някой нещта който си написала.Един съвет ако по-нататък решите за сватба и дойде момента в църквата незнам много филми ли съм гледала но помня че имаше момент който хората си казват нещто ако може го кажи тогава на него. (това което си написала тук)![]()
Извинявай за това което ще кажа но в първия момент като те видях на снимката помислих че си кифла но като го прочетох доста съжалих че съм го помислила.
Успех![]()
Винаги се радвам , когато прочета такава история.![]()
Пожелавам ви да се радвате един на друг още дълго и да съхраните тази любов , която имате в момента за дълго време. : )
...
Най-накрая някой да се опита да направи нещо с любовния си живот САМ.Първоначално написано от Tempest
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
...
Не го прочeтох цялото ,но LOVE SUCKS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Русокоска, не очаквай всеки да те поздравява за дългата ти връзка и да говори колко хубаво нещо е любовта. Много хора са преживели романтична връзка и след като я загубят е трудно да го превъзмогнат. А и някои просто не искат да се занимават с романтика и много мечти. Песимизмът понякога е хубаво нещо. Поне няма да бъдеш раняван.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Прочетох твоята ,впечатли ме и ме накара да се усмихна .. ;]PS:Ако някой има желание нека да сподели историята си-всички имаме нужда от повече положителни емоции и разкази !!! С удоволствие бих прочела някоя щастлива историйка
Моята съм я разказала ,как след едно цвете от салфетка в дискотека сме заедно повече от половин година .. ;д
Най-странното е ,че мислех същата вечер да не излезна на дискотека ,и той същата вечер ми каза че и тои бил болен и се чудел дали да дойде .. ;д .. Но все пак сме се срещнали ,съдбата си е съдба . Беше ме кофти заради бивш вътре ,трима нахалстваха и ги изгоних ,но той ме накара да се усмихна и Ето ни .. ;д
И аз ще се радвам да чуя някоя подобна историика ,като на авторката ..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Защото ако се зарибиш/увлечеш/влюбиш в някой, ще си пойграе с теб и ще те шчупиПървоначално написано от PyCoKoCkA93
Колко ме зарадва ако знаеш ... : )))
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
...
Често реализма ,когато няма хубави наченки за бъдеще се превръща в песимизъм .. Но дали ще го развиеш,или ще вдигнеш глава с позитивно мислене си зависи от характера .. ;]
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..