- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелка-мизерница!
Първо искам да кажа,че темата ми не е ебавка...с най-добрата ми приятелка сме заедно от около 12 години,но отдавна ми прави лошо впечатление с хигиената си...това си е нейно решение все пак,но ужасно се погнусих,когато се наложи да и дам някакви стари мои дрехи,защото беше цялата мокра...сложи си мокрото бельо в една торбичка,но като си тръгна го забрави....на мен какво ми дойде на акъла да погледна кво има вътре въпреки,че знаех и щях да припадна от миризма...а тя винаги е гримирана и натокана както се казва ама само до там...незнам от тогава гледам на нея с друго око и се чудя дали трябва да ме е срам че приятелката ми е мизерница а немога да и го кажа ... вие какво мислите и какво бихте направили?
Преместена - Harley
Мразя миризливци.
Намекни ѝ по някакъв начин, по дяволите.
Личната хигиена е нещо изключително важно...И все пак просто ѝ кажи като хората да почне да спазва някаква, недей да се срамиш, да се отдръпваш и т.н.
Ама това е ужасно.Дано се ебаваш..
Всеки сам си решава какъв да бъде и какво да прави. Като й харесва да мирише и да не спазва лична хигиена си е нейн проблем, ти не можеш нищо да промениш. А кажеш ли й го, 90% съм сигурна, че ще се обиди и ще отрече.![]()
I hate people.
Бе, ако е много фрапантно, става проблем за всички.Първоначално написано от Faely
![]()
Aко си и истинска приятелка ще си честна и откровена с нея, а не да криеш, само и само да не и стане неприятно.
На такива нечистоплътни трябва да им го кажеш, иначе няма да се усетят.
Едва ли ще се усети и като й го кажат.Първоначално написано от Whoopdedoo
![]()
I hate people.
Ами да точно това,че тя няма да се усети ... даже няма да го повярва...а винаги е с лоша миризма все едно,че така си мирише...ако й го кажа ще се обиди много а и ще и стане неудобно...на другия ден единствената промяна може да е , че е изляла едно шишенце парфюм върху себе си!!!Първоначално написано от Faely
На по колко сте? Лоша работа ми се вижда..Представи си, Тя ти е приятелка, а камоли на някой гаджеМоже ли такива работи...
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Щом сте приятелки от 12 години,и го кажи направо в очите,тя ако е истински приятел ще те разбере.По-добре да разбере от теб,а не от някои друк които те е чул да говориш зад гърба и .В началото и намекни по някакъв начин,но ако тя не разбере,и го кажи в прав текст.Щом сте заедно от 12 години не трябва да имаш никакви притеснения какво ще каже,казваш и толкова щом е и момиче тя ще разбере какво е лична хигиена,сподели и някои твои навици за да може свикне и тя.УСПЕХ
Накарай някой да и го каже анонимно по скайп или го направи ти анонимно.
Луда ли си да й го кажеш? Аз не бих й казала, тва си е адска обида! О.о Пък и не прекаляваш ли малко?![]()
Mи тва е неин избор няма що да не ти харесва и все пак ти е приятелкаПървоначално написано от Mariolcheto
а на колко години е и как изглежда? :P![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Малко ще е обидно да и го кажеш...всеки живее по-различен начин!Ако си и истинска приятелка и се разбирате останете такива,ако това е проблем за теб намекни го по някакъв начин![]()
По-добре не й казвай, че много пъти сме разказвали приказката за Човека и Мечока.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Аз имам една много добра приятелка, която говореше дразнещо. Казах и, ама не така че да я обидя. И на моментите, когато ме дразнеше как говори и казвах и тя престана. Стана много бързо. Само за една вечер и до сега не ме е дразнила с говоренето си.А ти недей да и казваш "МИЗЕРНИЦА СИ"
, ами например, като видиш, че прави нещо нехигиенично и кажи. Дано има промяна. То това не просто е дразнещо за теб, ами и лошо за нейното ЗДРАВЕ.
..::Човек никога не знае::..
дам, по добре не й казвай. Все пак всеки си решава за себе си, а и съм сигурна че ще ти се обиди. По-добре си трай![]()
М това не трябва по никакъв начин да пречи на приятелството ви.Нещото,което можеш да направиш в случая,е да й намекнеш или след като сте от 12 години заедно направо да й го кажеш..Ако реши да се поправи хубаво,ако не...ще е като през последните 12 години.
Ясно е че никой не харесва и не тачи ниската хигиена,но явно до сега това така и не е пречило на отношенията ви ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Е дам ще и е убидно ако и го кажеш,но така по-добре ли е?Аз мисля,че не говори с нея и намерете решение едва ли ще е толкова трудно да поддържа по-добра лична хигиена!![]()
a?Първоначално написано от xKiFlA
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Остави я..нейна работа.
Все пак,тя си решава,а сигурно и усеща,ако някой и го казва с цел''базикам се''![]()
тя ще го разбере,в най-скоро време,ако някой усети това което и ти.Бъди спокойна...
![]()
ако имах такава приятелка бих и намекнала поне по някакъв начин без да я засегна.... но от друга страна ако на мен ми го кажатно това няма начин .... виж според мен по-добре и намекни тя сама няма как да се усети нали знаеш всеки човек си има собствена миризма която само другите усещат ..... но всичко останало е до лична хигиена !!!! НАМЕКНИ И
![]()