Ми и аз на тъпа тема ще дам тъп отговор, както подобава... И на мен нещо ми се пишат романчета. Таа по темата ти! : Според мен не е точно носталгия, макар че може и така да се нарече, а лека форма на депресия /не се хващай за думите, казах лека форма!/... нещо като тъга, породена от спомените за отминалите хубави дни. Може би се чувстваш самотен. Може би не търсиш точно това момиче, а любовта, романтичните неща, веселите случки, шегите... търсиш си гадже май... Тъй че вземи си харесай някоя, впусни се във флирт... ще се оправят нещата, гарантирам. Все пак като знаеш, че не си сам и както ти каза, като знаеш, че някой мисли за теб, винаги ти става по-весело. Само не разбрах защо точно по това време на годината изпадаш в такива състояния?
Ти май ми разтълкува мисълта по най-правилния начин, в смисъл такъв и аз си мисля, че мисля така А относно за календарното време.. Ми е*али му майката Въпреки че Есента ми е любимия сезон, с "изнизването" на Лятото ми става някво такова леко забило, ама е за кратко щото пък, както казах много се кефя на Есента