йй
1.за да те отворят трябват поне 10 см.2.едвали може да те отвори с нещо толкова тънко.3.За да те отворят боли ДОСТА.4.Тая слузеста течност е от възбудата.5.В 90% от случаите тече кръв....
17 споко не съм от ''модерните'' лапета
това е много добре,ами не знам щом му позволяваш такива неща,поне според мен си готова,така че няма защо да се притесняваш
![]()
не те е отворил,ако те е отворил щеше да има кръв или поне малко болка
Аз не съм женско,ама нали момичето каза,че е имало някво парене,според мен има шанс,но е минимален.Първоначално написано от zority7
Няма как да те отвори само с един пръст, щеше да те заболи съвсем по различен начин и да има поне малко кръв. Така, че споко. И т'ва че си на 17 и девствена ме изкефи. Ценна си, не си някой боклук който отдавна си е раздал всичко на сумати народ както правят повечето п*тенца в днешно време.
благодаря тиПървоначално написано от JakesInsanity
аз четох и в интернет ,че по химена има и друг отвор,който може да побере пръст без химена да се разкъса.Исках да се уверя.Благодаря ви
![]()
Айде няма да се притесняваш,на мен току що 1 приятелка ми каза,че нейния не е могъл и с 2 пръста,така че спокоИ от мен 1 голямо ЕВАЛА!
благодаря тиПървоначално написано от Greennight
успокоихте ме
![]()
За да те е отворил, трябва да има проникване и кръв .. Спокойно, още си девственица .. Гордея се с теб![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Първоначално написано от viqnkababyy
![]()
Вече почвах да се комплексирам, като гледам 12-13 годишни се оправяли аналноВикам си аз вече съм безнадежден случай, но ето, че има и нормални хора
Браво!
Относно темата, едва ли
![]()
Те се оправят анално, за да не разберат майките им 'щото ги водят на вагинарПървоначално написано от sashow
![]()
![]()
![]()
Чичо доктор ще разбере всичко, а разбере ли ще има яко бой. Кво толкова странно казахПървоначално написано от sashow
![]()
Е много ясно,че ще има отвор..нали вес от някъде изтича менструалната кръв о.О
Плюс това,за 17 годишна си доста неусведомена.Добре,че си девствена..иначе до сега с тва невежество кой знае какви резултати щеше да има.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
а отиде ли на лекар?!Първоначално написано от bonbon4e_to
![]()
и сигурно си на 13-14 - накрай майка ти да те заведе................
Станислава
- Мамо, мамо, ще ме заведеш ли на гинеколог?Първоначално написано от t0d1t0
- Какво те притеснява бе, маме?
- Ами гаджето ми си пъхна пръста в мен и .. започна да ме пари и боде, едно такова..
-Моооооооооооооооооля??
![]()
![]()
![]()
![]()
пп:Това ще да е епично!![]()
Ами като за начало : припадаци , болки в ушите и често наблюдавани пишки в устатаПървоначално написано от bonbon4e_to
Ако имаш 1 от 3-те признака със сигорност си отворена !
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Е за прости лапета като вас спрях да влизам тука
Тая да отива на лекар
А другите да почнат да четат за болките и паренето,че да паднат на земята.
PS: Щом като е на 17 може сама да си отива и би трябвало да се оправи с лекаря...
Станислава
А кои са "модерните" лапета? Моля, просвети меПървоначално написано от bonbon4e_to
![]()
Първоначално написано от bonbon4e_to
Хубаво, че си девствена, НО вземи научи нещичко за секса, ще ти е от голяма полза![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!