- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как си казвате??
Аз-Жоро, Гоги, Гоше, Любов ...и най-милото - гомньо,смотльо![]()
Той-слънце и пикло![]()
Той ми вика бебе или бебчо , а аз по име. Каквото и да измисля за него , не ми звучи подходящо.
Има такива темИ
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ангелче, дарлинг (когато ми е лигаво) или по име
Ох каквото се преструвате вече.. било им тъпо гадно ще повръщат и не знам си какво.. Всеки с мнението си поне не го изразявайте толкова грубо.. На мен пък не ми допада да му казвам по име, както всички приятели, роднини, познати .. абе всички, които го познават. Също така ми звучи все едно сме някаква възрастна двойка с 2-3 децаНо както казах всеки с мнението си.. нищо лично към никой!
По темата : бебе и буби (с всякакви разновидности).![]()
![]()
Аз попринцип никога не съм харесвала да казвам на някой с лигави именца,ама сегашния ми приятел е свикнал ии отначалото много спорихме как да си викаме,ама накрая се примирих и си казваме бубо,бубе,буболечко,лигльо/ла (обаче за мило,слънце,пиле и т.н. никога няма да се примиря! :Д )
аз него белчо, той мен сарюшка![]()
можеше и по-тъпо, ама ...
а предишния ми викаше "путко"![]()
просто не можеше да си го избие от устата все путко тва, путко онова, викам чшшш брей путка майна
та това ми остана единствения му недостатък![]()
Различно, к'вото ни падне![]()
Често ми вика слънчице, лигла, секси![]()
аз най-често си му викам сексиииии![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Най-мразното ми нещоо.."Ей тая п*тка" или пък "Вчера видях една уникална п*тка". Мразя негов навик!! Ако ми каже на мен така ще си има мноого проблеми.Първоначално написано от cherinka
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Мухъл най-много ме кефи![]()
![]()
![]()
и защо четеш тогава...?!?Първоначално написано от b0b0bg
![]()
Миличко, слънце, злато..
Напоследък и меченце, защото много обичам да го гушкам като плюшено меченце..![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.