- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запитване.
Евентуално някои хора знаят за мойто бившо гаже как стояха нещата, та да ви питам следния въпрос. Понеже много бързо се сприятелявам, нормално ли е нейните приятелки да излизат по често с мене отколкото с нея?? и те да ме търсят да излизаме??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
според мен не е нормално или си по готин от нея или искат да те свалят, а тя как реагира на това?
нямам представа, спрял съм сякви връзки с нея майна![]()
Вече нямаш връзка с нея и затова са решили да се пробват те. А те как са? Бива ли ги?
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
бива ги ама си имат гажета. Единия вчера замина в Англия а другия е от Смолян майна![]()
Еми.. сам се досещаш, надявам се.
Dr3amy
чак пък такъв красавец да съм майна.... пък и нали уж момичетата не ходят с бивш на приятелките си или тва е само мит.
Да, ако са истински приятелки. Ама истински приятелки рядко се намират. Не че ги обвинявам момичетата, възможно е да си голямо изкушение за тях.. Ти ми кажи.![]()
Dr3amy
Това,че са приятелки на бившата не значи,че и ти не можеш да излизаш с тях...Пък може да направите тройка,знае ли се?![]()
![]()
![]()
Шегата на страна...Щом те търсят и си имат гаджета има 2 възможности:
1.Кефиш ги като човек
2.Гаджетата им са им омръзнали и са решили да забият теб
ПС:Щом те търсят най-вероятно си падат по теб и те свалят,а щом е така значи не са истински приятелки на бившата...Истинските фр наистина не ходят с бившите на приятелките си...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Еби и не питай![]()
Много си готин ,затва.
sex
Има и друга опция. Може да са видяли в твое лице чувствена, ранима и женствена душа, готова да споделя и да изслушва, да гледа нежната страна на нещата. Ама.. майна, дано не е тва![]()
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Може да те харесват като човек и да искат да сте приятели. Ти си знаеш най-добре как се държат с теб... свалят ли те? Някви намеци ала-бала? А това за мита - попринцип има едно такова "правило" ама зависи от това колко добри приятелки са и дали държат една на другаПо мои наблюдения вече са доста малко момичетата, които се съобразяват с приятелките си - общо взето всяка си гледа себе си
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Винаги си има едно правило "Никога не се сприятелвай с приятелите на партньора си".
Гледам не го спазваш, така че ако си увлякан или допуснеш да се увлечеш по някоя от тях знаеш какво следва.
Аз, примерно, не съм излизала с никой бивш на моите приятелки, просто защото имаме различни вкусове и техните приятели не ме кефят, както и тях моите.![]()
И съм много щастлива от този факт.![]()
Жените са гадни! Или както казва мъжа ми ''Т'ва жените не сте хора''![]()
Аз не бих им вярвала...сигурно бившата ти крой някакъв зъл план![]()
Аз като бях разделена с мъжО...от общи познати и т.н.,които имаха контакт с него научавах всичко иии така...разбираш ме какво искам да кажа...
Шофирай разумно - стигни жив!
^ разликата е, че наш Васил е супер забавно типче и независимо приятелки на бивши гаджета или просто обикновени момичета винаги му търсят компанията, понеже е забавен, милосърден, грижлив, обичлив и целомъдрен (???).
така че бившата му да си удря главата в стената, че го е загубила като човек, като приятел, като личност, като гадже и т.н.тмн.нт.н.нт.
![]()
Е това е друг въпрос,но все пак да си има едно на ум с тези момичетаПървоначално написано от cherinka
![]()
П.П. К'вото е Васил...все е хубаво![]()
![]()
Да, даже виж колко Убужатилки има във форума.
За първи път чувам от пловдивчанин да казва гаЖета![]()
![]()
Dr3amy
Много точно казано!!! ..Първоначално написано от GossipGirl89
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
забрави да кажеш строен, красив, младолик, богат и от ЛокоПървоначално написано от cherinka
![]()
И скромен...Първоначално написано от tuzaro
![]()
^най вече![]()