- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се сърдя ли ?
Аз съм на 14, гаджето ми е на 16.Пределно ясно му е, че няма да му пусна в близките 3-4-5 години.Проблемът е, че ония ден в кафето ме целуна и после ме попита: " Нали няма да има проблем ако ходя при други да си задоволявам желанията ?" ... Казах " Няма, проблем" със сърказъм и след 1 час се разревах .. А той се просълзи, каза, че съжалявам и, че го е казал за да види реакция, но няма да го направи.
Как да разбирам всичко това ?
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Ми просто се е базикал ,а ти си се вързала.Първоначално написано от viqnkababyy
sleda ot lubovta
Яко е, че няма да му пуснеш в близките години, ама само за теб.
За него надали, особено ако е някое разгонено пишлеме, в което съм сигурен.
Най-вероятно се е бъзикал, не знам, ти ще прецениш, ама не му се "сърди".
Т'ва че не сте на един акъл не значи че и на него не му е гадно.
Както @JakesInsanity каза може да е някое разгонено пишлеме или може да го е казал хем като базик хем истината. Аз винаги казвам истината в изречение пълно с хумор и това кара хората да си мислят, че се шегувам.
Глупости въобще не се е бъзикал и няма да бъдете нищо друго освен приятели така че и да ревеш и да не ревеш по-хубаво няма да стане и той като е решил, че иска секс дали ще е с теб или с някой друг ще го направи.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
за 2-3-4 години да не му пуснеш, ще ти изневери 100% . това е много време![]()
Заблуждаваш се страхотно много,че в близките 3-4-5 години няма да му пуснеш или направо,че няма да правиш секс.Пък...за какво да му се сърдиш?Ти си дала отговор,могла си да му кажеш нещо друго,нали?Пък и за да те пита може би му се иска нещо,а знае,че ти няма да му пуснеш и просто те е питал,но няма да го направи.Не се вкарвай във филми.Той ако иска и на 5 крачки от тебе може да ти изневери и ти да не разбереш,права ли съм?
Права сиПървоначално написано от SuNsEt
Значи просто е бил някой малък разгонен playboyПървоначално написано от 6sense
По-добре не му пускай сега за да разбереш какъв е наистина
Ако ти изневери е бил поредния боклук в кошчето
![]()
За тва, мили дечица, си хващайте гажитъ на вашите годинки, да няма после "гледай кво ме направи - цялата в кръв и сополи".
И кви са тия ултиматуми, "няма да му пусна в близките 3 години", за "пускането" се иска да си готова, а не да си поставяш срок в който мислиш, че ще си.
За к'ви 3-4-5 години говориш,момиче?
Ти няма да си с него след 3-4-5 месеца/седмици.
+1Първоначално написано от Whoopdedoo
Нормално е момчето да иска секс,това не е нещо лошо...ама няма момче ,което да те чака толкова време![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
За Бога..вярваш ли си,че няма да му пуснеш в близките 3-4 години?Давам ти най-много 2 месеца още [ако сте заедно де.].Той е момче и е на 16,ако си го иска рано или късно ще му го дадеш..ако ли пък си достатъчно здраво държаща на решението си той пак ще си го вземе,но от друга.
И в двата случая ти губиш.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
.. и спрях да чета!Първоначално написано от viqnkababyy
![]()
Та ти сама не си вярваш, ние ли да ти повярваме!
Супер-хипер-гига-мега пресилено изказване!!
Баш 3-4-5 години?Да не ставаш монахиня бе момиче?Той е мъж има нужди...Поне като няма да му даваш секс,отпусни му нещо друго нещо френско авансово...Момчетата не стоят дълго на сухо,ако не си ти,ще е някоя друга...А колкото до думите му...Той не го е казал с някаква умисъл-казва го и квото стане...90% е знаел,че ще си против,а ако се съгласиш това е само бонус за него ...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
путкински му работи... Кажи му да те зареже.
Станислава
Остави момчето, стани "сестра" и си срежи вените.![]()
![]()
Абее кво всички нападнахте момчието бее??
Ако иска и девствена ше си умре ..![]()
иначе .. съмнява ме да се е ебавал .. може би е искал за момента да те успокои ..Доста тъпо от негова страна ..
Това, което аз бих направила е да му поставя условие .. или аз или всички останали без мен!! ..След като не му изнася да се оправя .. при всички положения той губи!!
![]()
п.п. компромисен вариант има .. френска и чикии, но това пак ти си го преценяваш! В крайна сметка той ако искаше да е с тебе щеше да ти предложи първо това, а не веднага да налита на чуждо!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Разбирам си го момчето,защо да е тъпак?![]()
Ако и на него му е казала 'Ми аз няма да ти пускам в близките 5 години!',какво да каже?
1 година да издържи-да.
2 години-пак може.
3 години-трудно постижимо,но не невъзможно,при положение,че наистина обичаш човека до себе си.
Но 5?![]()
И аз да бях на негово място,и аз това щях да питам.Не е казано,че щом му е казала 'Да',веднага ще отиде да се наебе с половината град.
Момиче,една връзка има много страни,не е само гушкане и целувки,то е и секс.Доверие,любов,желание. На 14 те разбирам,че не искаш да спиш с него,похвално решение.Обаче след година-две,ако още сте заедно,няма нищо лошо в това.Междувременно си изясни причините да не искаш секс и помисли дали наистина са толкова сериозни,или не.
Успехи![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
+ съгласна съм с това мнение,мисля по същия начинПървоначално написано от sashow
абе даже според мен да го зарязва и да си живее животаПървоначално написано от vanq11
а той да ходи да си блъска главата само за това че му е минало през ум хах как може да е толкова прост да го изтърси това![]()
зарязвай го той не е единствения![]()
Ти чуваш ли са? Да няма да си умираш девствена 3 години знаеш ли колко време е това ? Полувин ,максиму една година ,за сериозна връзка е нормалко,но 3-4-5Първоначално написано от viqnkababyy
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta