.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Да се сърдя ли ?

Аз съм на 14, гаджето ми е на 16.Пределно ясно му е, че няма да му пусна в близките 3-4-5 години.Проблемът е, че ония ден в кафето ме целуна и после ме попита: " Нали няма да има проблем ако ходя при други да си задоволявам желанията ?" ... Казах " Няма, проблем" със сърказъм и след 1 час се разревах .. А той се просълзи, каза, че съжалявам и, че го е казал за да види реакция, но няма да го направи.
    Как да разбирам всичко това ?
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Re: Да се сърдя ли ?

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Аз съм на 14, гаджето ми е на 16.Пределно ясно му е, че няма да му пусна в близките 3-4-5 години.Проблемът е, че ония ден в кафето ме целуна и после ме попита: " Нали няма да има проблем ако ходя при други да си задоволявам желанията ?" ... Казах " Няма, проблем" със сърказъм и след 1 час се разревах .. А той се просълзи, каза, че съжалявам и, че го е казал за да види реакция, но няма да го направи.
    Ми просто се е базикал ,а ти си се вързала.
    sleda ot lubovta

Яко е, че няма да му пуснеш в близките години, ама само за теб.

За него надали, особено ако е някое разгонено пишлеме, в което съм сигурен.

Най-вероятно се е бъзикал, не знам, ти ще прецениш, ама не му се "сърди".
    Т'ва че не сте на един акъл не значи че и на него не му е гадно.

Както @JakesInsanity каза може да е някое разгонено пишлеме или може да го е казал хем като базик хем истината. Аз винаги казвам истината в изречение пълно с хумор и това кара хората да си мислят, че се шегувам.

Град
    Пловдив
    Глупости въобще не се е бъзикал и няма да бъдете нищо друго освен приятели така че и да ревеш и да не ревеш по-хубаво няма да стане и той като е решил, че иска секс дали ще е с теб или с някой друг ще го направи.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Пусни си народна музика и забрави за случката

за 2-3-4 години да не му пуснеш, ще ти изневери 100% . това е много време

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Заблуждаваш се страхотно много,че в близките 3-4-5 години няма да му пуснеш или направо,че няма да правиш секс.Пък...за какво да му се сърдиш?Ти си дала отговор,могла си да му кажеш нещо друго,нали?Пък и за да те пита може би му се иска нещо,а знае,че ти няма да му пуснеш и просто те е питал,но няма да го направи.Не се вкарвай във филми.Той ако иска и на 5 крачки от тебе може да ти изневери и ти да не разбереш,права ли съм?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Заблуждаваш се страхотно много,че в близките 3-4-5 години няма да му пуснеш или направо,че няма да правиш секс.Пък...за какво да му се сърдиш?Ти си дала отговор,могла си да му кажеш нещо друго,нали?Пък и за да те пита може би му се иска нещо,а знае,че ти няма да му пуснеш и просто те е питал,но няма да го направи.Не се вкарвай във филми.Той ако иска и на 5 крачки от тебе може да ти изневери и ти да не разбереш,права ли съм?
    Права си

Цитирай Първоначално написано от 6sense
    Значи просто е бил някой малък разгонен playboy По-добре не му пускай сега за да разбереш какъв е наистина Ако ти изневери е бил поредния боклук в кошчето

За тва, мили дечица, си хващайте гажитъ на вашите годинки, да няма после "гледай кво ме направи - цялата в кръв и сополи".

И кви са тия ултиматуми, "няма да му пусна в близките 3 години", за "пускането" се иска да си готова, а не да си поставяш срок в който мислиш, че ще си.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    За к'ви 3-4-5 години говориш,момиче?
    Ти няма да си с него след 3-4-5 месеца/седмици.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    За тва, мили дечица, си хващайте гажитъ на вашите годинки, да няма после "гледай кво ме направи - цялата в кръв и сополи".

И кви са тия ултиматуми, "няма да му пусна в близките 3 години", за "пускането" се иска да си готова, а не да си поставяш срок в който мислиш, че ще си.
    +1

Нормално е момчето да иска секс,това не е нещо лошо...ама няма момче ,което да те чака толкова време
    Шофирай разумно - стигни жив!

За Бога..вярваш ли си,че няма да му пуснеш в близките 3-4 години?Давам ти най-много 2 месеца още [ако сте заедно де.].Той е момче и е на 16,ако си го иска рано или късно ще му го дадеш..ако ли пък си достатъчно здраво държаща на решението си той пак ще си го вземе,но от друга.
    И в двата случая ти губиш.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Повече от фен Аватара на FreakBitch

Аз съм на 14, гаджето ми е на 16.Пределно ясно му е, че няма да му пусна в близките 3-4-5 години ..
    .. и спрях да чета!
    Та ти сама не си вярваш, ние ли да ти повярваме!
    Супер-хипер-гига-мега пресилено изказване!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив

Баш 3-4-5 години?Да не ставаш монахиня бе момиче?Той е мъж има нужди...Поне като няма да му даваш секс,отпусни му нещо друго нещо френско авансово...Момчетата не стоят дълго на сухо,ако не си ти,ще е някоя друга...А колкото до думите му...Той не го е казал с някаква умисъл-казва го и квото стане...90% е знаел,че ще си против,а ако се съгласиш това е само бонус за него ...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    путкински му работи... Кажи му да те зареже.
    Станислава

Остави момчето, стани "сестра" и си срежи вените.

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Глупости въобще не се е бъзикал и няма да бъдете нищо друго освен приятели така че и да ревеш и да не ревеш по-хубаво няма да стане и той като е решил, че иска секс дали ще е с теб или с някой друг ще го направи.
    и аз мисля така

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абее кво всички нападнахте момчието бее??
    Ако иска и девствена ше си умре ..

иначе .. съмнява ме да се е ебавал .. може би е искал за момента да те успокои .. Доста тъпо от негова страна ..
    Това, което аз бих направила е да му поставя условие .. или аз или всички останали без мен!! .. След като не му изнася да се оправя .. при всички положения той губи!!

п.п. компромисен вариант има .. френска и чикии, но това пак ти си го преценяваш! В крайна сметка той ако искаше да е с тебе щеше да ти предложи първо това, а не веднага да налита на чуждо!! ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Разбирам си го момчето,защо да е тъпак?
    Ако и на него му е казала 'Ми аз няма да ти пускам в близките 5 години!',какво да каже?
    1 година да издържи-да.
    2 години-пак може.
    3 години-трудно постижимо,но не невъзможно,при положение,че наистина обичаш човека до себе си.
    Но 5?

И аз да бях на негово място,и аз това щях да питам.Не е казано,че щом му е казала 'Да',веднага ще отиде да се наебе с половината град.
    Момиче,една връзка има много страни,не е само гушкане и целувки,то е и секс.Доверие,любов,желание. На 14 те разбирам,че не искаш да спиш с него,похвално решение.Обаче след година-две,ако още сте заедно,няма нищо лошо в това.Междувременно си изясни причините да не искаш секс и помисли дали наистина са толкова сериозни,или не.

Успехи
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sashow
    Значи просто е бил някой малък разгонен playboy По-добре не му пускай сега за да разбереш какъв е наистина Ако ти изневери е бил поредния боклук в кошчето
    + съгласна съм с това мнение,мисля по същия начин

Цитирай Първоначално написано от vanq11
    Цитирай Първоначално написано от sashow
    + съгласна съм с това мнение,мисля по същия начин
    абе даже според мен да го зарязва и да си живее живота
    а той да ходи да си блъска главата само за това че му е минало през ум хах как може да е толкова прост да го изтърси това
    зарязвай го той не е единствения

Ти чуваш ли са? Да няма да си умираш девствена 3 години знаеш ли колко време е това ? Полувин ,максиму една година ,за сериозна връзка е нормалко,но 3-4-5
    sleda ot lubovta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си