.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

С настъпването на...

Забелязали ли сте,че колкото по-бързо минават дните и идва 15 Септември приятелите ви излизат по-рядко или се прибират по-рано...а също така и си лягат по -рано?При мене ужасно много се забелязва тва. Кво ни става на всички?! Искате да се тренирате за ранното ставане ли?

Голям фен Аватара на king95
    Наистина е така. Преди седяхме по цяла вечер вънка. Сега излизам и гледам само 2-3 човека. Всички изчезнаха изведнъж. Много интересно взе да става
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъм аз си лягам пак в 3-4.. изобщо не ме бърка дали наближава даскалото или не.. даже е далече още, деа.. кво наближаване, има 2 седмици живот..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ^Говорим за приятелите ...То и аз си лягам както обикновено и все още ми се излиза,обаче е пустощ...Ти не си ли забелязал някаква разлика у твоите фр-та??

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Дума да не става да си лягат рано. Повечето ми фр не излизат, защото времето беше кофти, а аз не излизам, защото съм болна >.>
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    ^Говорим за приятелите ...То и аз си лягам както обикновено и все още ми се излиза,обаче е пустощ...Ти не си ли забелязал някаква разлика у твоите фр-та??
    ми.. аз с кого мислиш седя до 2-3 навън

Град
    In the middle of Nowhere
    Не,даже излизам повече хаха ..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Повече от фен
    Аз пък изобщо не се подготвям за 15ти Както сега почвам с 2ра смяна нищо няма да ми пречи да си седя пак 3-4

Град
    Дружба

Re: С настъпването на...

Цитирай Първоначално написано от Annonimous1
    BRATLE NQQM tArpenie da pochne sledwashtata lqtna wakanciq ne mi se hodi na daskalo izobshto i w momenta prez denq spa wecher izlizam i nemoga da si obarna chasoete naprawo mn spekla rabota :@ a cqla godina sym pyrwa smqna..
    a, не можеш... пробвал ли си?

Мега фен Аватара на ameli
    Не излизаме по-малко, даже напротив. Всичките сме се юрнали по цял ден навън като за последно Никой не се ляга по-рано, или поне аз не знам, защото имам ограничение до 12 без 15 да съм на компа Иначе не заспивам веднага, седя си до когато искам, стига да ми е изключен.

А тези, които не излизат са с родителите си по магазините, подготвят се за училище. Другите им е студено, но никой не съм видяла да чете/реговаря
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз пък не съм забелязала такова нещо.Всичко си е нормално,само дето повече мислим за тъпия 15ти... и какво ще се случва оттам нататък.Даже се стремя да си изкарам максимално добре,докато все още имам време,че послее...

Голям фен Аватара на p0lina
    Охх една до друга едни и същи теми .. Иначе и при мен се забелязва започнах да си лягам по-рано, защото попринцип към 2-3 си лягах, а сега почнах към 12-1 .. просто малко се приготвям за ранното лягане все пак не се свиква от веднъж ..
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Абе, не както да не се забелязва..Аз си лягам, общо взето, винаги късно, без значение дали сме на даскало или не..Иначе напоследък нещо взех да ставам доста раничко, чак се изненадвам от постиженията си
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз по принцип си лягам късно,
    но тези дни започнах да си лягам по-рано..
    Към 00:00,01:00..
    Иначе с приятели пък се събираме,но не стоим
    дотолкова късно,а си се прибираме вкъщи
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на iiordanova
    Така е , става нещо.
    Вече всички се прибират по-рано. Но то е и студено вечер.
    И аз гледам да си лягам по рано към 00.00, че няма да мога да ставам за училище после.

Супер фен Аватара на spopi
    Има нещто вярно но вече става студено и всички гледат да се орентират за по-раното ставане.

Остави 15-ти ами и зимата ей сега ще дойде. Точно за тва се смяхме с моя вчера. Цяло лято обикаляне и кеф , а сега без да се усетим лежахме гушнати под завивката и гледахме Листопад Колко бързо минава времето..

Пхахаха, да бе :Д
    Луд ли сиии, колкото по - малко дни остават до 15 толко' повече сме навънка и прекарваме повече време заедно, щото после няма да има такава възможност. Поне с едните ми приятели. Точно са септември се почва нещо много здраво и 'сички гледаме до последно да си изкараме яко и да сме на воля :Д

Вие к'во дрънкате глупости :Д
    Се едно к'во като идва училище - да се завра в нас и да кибича притеснена к'во ше става - да е, се едно :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си