- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо да му се незнае ставата така :(
Ще го имаме в предвид.
![]()
Проблема е в теб,не в тях!
Замисли се дали не прекаляваш с майтапите?С комплиментите също?/както ти казаха банално е постоянно да те хвалят или нещо от сорта/.Еми т'ва е за сега...
Евала jghgh... мързи ме да прочета целия ти пост,ама прочетох няколко "абзаца"...и мисленето ти ми допадна! Напълно съм съгласна...![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Първо - момиче съм. Затова не се използват обръщения към хора, които не познаваш или няма откъде да разбереш какъв пол са.Първоначално написано от righteous
Второ - грозен е човек, който е много много дебел или много много кльощав, с гърбав нос, с огромни щръкнали уши, с криви очи или с крива уста, пъпчасал. Всеки дефект, който те прави несиметричен, те прави грозен. А относно килограмите - да, те също имат значение. Освен това, когато си с наднормено тегло се натрупва мазнина по лицето, пъпчасваш и лицето ти става кръгло. Когато пък си много кльощав лицето ти става изпито, очите ти също.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Мерси много на всички,особненно на jghgh,помогна ми много.Незнам психологя ли учиш или какво но ми помогна доста .Мерси пак![]()
Явно не е подхода ,а самата ти визия куца ако питаш мен . Щом ги разсмиваш и се чувстват добре и не искат по нататъчно рзвитие се замисли сам .. !
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..