.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Ще го имаме в предвид.

Проблема е в теб,не в тях!
    Замисли се дали не прекаляваш с майтапите?С комплиментите също?/както ти казаха банално е постоянно да те хвалят или нещо от сорта/.Еми т'ва е за сега...
    Евала jghgh... мързи ме да прочета целия ти пост,ама прочетох няколко "абзаца"...и мисленето ти ми допадна! Напълно съм съгласна...
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от righteous
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Когато на двама човека им е забавно, смеят се и имат общи интереси - това се нарича приятелство. Не означава веднага, че искат да се е*ете. И все пак ако харакетрът ти е толкова перфектен, би трябвало да ти се нахвърлят момичетата. Може би някъде другаде е проблема щом си толкова ГОТИН, пък никоя не те иска. Или си грозен, или се пробваш на момичета, които не са от твоята категория /от ония кучките , по-нахаканите или по-големите/. Сам трябва да си осъзнаеш проблемите или да пратиш снимка да ти ги кажем ние.
    Кажи ми момко .. какво разбираш под "грозен" ?
    Първо - момиче съм. Затова не се използват обръщения към хора, които не познаваш или няма откъде да разбереш какъв пол са.
    Второ - грозен е човек, който е много много дебел или много много кльощав, с гърбав нос, с огромни щръкнали уши, с криви очи или с крива уста, пъпчасал. Всеки дефект, който те прави несиметричен, те прави грозен. А относно килограмите - да, те също имат значение. Освен това, когато си с наднормено тегло се натрупва мазнина по лицето, пъпчасваш и лицето ти става кръгло. Когато пък си много кльощав лицето ти става изпито, очите ти също.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мерси много на всички,особненно на jghgh,помогна ми много.Незнам психологя ли учиш или какво но ми помогна доста .Мерси пак

Град
    В мислите ти..
    Явно не е подхода ,а самата ти визия куца ако питаш мен . Щом ги разсмиваш и се чувстват добре и не искат по нататъчно рзвитие се замисли сам .. !
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си