.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив

ВАЖНО! Отговори за всички объркани тийнове!

Ето кратко обобщение на най-задаваните въпроси и най-разпространените проблеми:

1.Връзка от разстояние(по скайп,фейсбук и т.н) = обречена връзка ! Тези връзки са за зрели хора,които са наясно с чувствата и възможностите си!

2.Ако сте момче и момичетата все ви отхвърлят,защото не сте поредните БОКЛУЦИ не се отчайвайте-за всеки влак си има пътници.Ще намерите подходящата,момичета има много,всичко с времето си!

3.Ако сте момиче,което все попада на БОКЛУЦИ горният текст също се отнася за вас!

4.Ако сте момиче и той ви унижава,няма ви доверие и не ви
    уважава,колкото и да го обичате НЕ стойте с него-имайте малко достойнство!

5.Ако сте влюбени в най-добрия си приятел/ка,а той/тя не ви отвръща със същото..ПРИМИРЕТЕ СЕ,ЖИВОТЪТ Е ТАКЪВ...

6.Ако сте раздвоени между двама,ние НЕ можем да ви помогнем-вие сами трябва да си решите какво искате...

7.Не правете прекалено много компромиси и жертви заради нея/го-ще му/и стане навик и ще ви се качва на главата!И ако ви кара да правите нещо,което не искате НЕДЕЙТЕ!Животът си е ваш,вие решавате какво ще правите и какво не!

8.Раздялата НЕ е краят на света..Много е болезнена и трудна за преживяване,но животът продължава...Просто е :От любовта ВИНАГИ боли...

9.Питате се дали да се върнете при бившия?НЕДЕЙТЕ!Веднъж затворена,една страница трябва да си остане такава...(Е,има малки изключения,само ако човекът си заслужава и наистина се е променил)

10. Чудите се как да предложите на момичето(да ходите)?-Не го правете като по учебник-„Искаш ли да ходим..?”Поканете я на среща,пийте кафе,разходете се на някое хубаво спокойно местенце,кажете и колко е важна за вас и и намекнете или и кажете направо,че ще се радвате да се получи между вас и че искате да сте повече от приятели

11.Кой трябва да направи първата крачка?Който е по-смел,не е задължително да се спазва клишето,че това е задължение на момчето..

12.Какво трябва да правите на първа среща?Ако сте момче по желание може да занесете цвете-мило е,момичетата обичаме жестовете Дръжте се естествено и ако сте кавалер задължително предложете да платите сметката.

13.Какво НЕ трябва да правите на първа среща? Да мълчите,да се държите неестествено,да изливате чувствата си и да настоявате за секс...

14.Момичетата харесваме момчета,които са симпатични,уверени,с чувство за хумор,на които могат да разчитат...

15.Момчетата харесват всичко що има големи цици и малко акъл! (Шегувам се,за момчетата важи момичетата да са с чувство за хумор,симпатични,мили и поддържани)

16.Летните забивки си остават...просто свалка...Шансът да се превърне във връзка е минимален,особено ако сте от различни градове...Зависи от нагласата на човек

17.Интересува ви дали сте влюбени?Ако постоянно мислите за този човек,говорите за него,сънувате го,изчервявате се като го видите и т.н...Отговорът е ДА!

Надявам се,че съм ви била полезна!Ако съм пропуснала нещо кажете
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    стигнах до 6 и

Кажи ни нещо ново...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    За всяка една от точките в темата ти, авторке, има прекалено много малки детайли от които да зависи отговора..

Все пак поздравления за идеята..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Пловдив
    Аз не съм казала,че казвам нещо ново...Обобщавам на едно място повечето проблеми на тийновете,заедно с отговорите им.Защото всеки ден чета почти едни и същи проблеми и едни и същи отговори...Хубаво е да има всичко на едно място

Браво авторке,темата е хубава,поне като искам да попитам нещо няма да търся назад из темите и да се повтарям,просто гледам тук.

Град
    София
    малки са ти циите, не щем да те слушам

БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ НИ СПОДЕЛИ ТЕЗИ ИНАЧЕ ТОЛКОВА НЕПОЗНАТИ ЗА НАС НЕЩИЦА.
    ХВАЛА!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Аз не съм казала,че казвам нещо ново...Обобщавам на едно място повечето проблеми на тийновете,заедно с отговорите им.Защото всеки ден чета почти едни и същи проблеми и едни и същи отговори...Хубаво е да има всичко на едно място

Супер фен Аватара на WaterLilly
    И за какво ти е да пишеш подобна тема, след като всеки може това да го каже сам за себе си?

Никът ти ме убива... Пуцокоцка... Така го прочетох първия път

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    стигнах до 6 и

Кажи ни нещо ново...
    Ето този отговор е особено интересен. Всеки човек има една такава вътрешна убеденост, че е напълно запознат с всичко, особено когато го е видял тук и там няколко пъти. В един момент обаче, когато нещата започват да се случват се разбира, че цялата информация, всичките знания някак са се изпарили
    Очаквам Nakadah да се появи един ден тук с тема "Аве, имам проблем с едно момиче, помагайте!"

Хубава тема, PyCoKoCkA93
    Всъщност, дори това да го разпространиш по целия свят, във всички вестници и по всички телевизии, пак и отново ще се задават тези въпроси

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    стигнах до 6 и

Кажи ни нещо ново...
    Ето този отговор е особено интересен. Всеки човек има една такава вътрешна убеденост, че е напълно запознат с всичко, особено когато го е видял тук и там няколко пъти. В един момент обаче, когато нещата започват да се случват се разбира, че цялата информация, всичките знания някак са се изпарили
    Очаквам Nakadah да се появи един ден тук с тема "Аве, имам проблем с едно момиче, помагайте!"

Хубава тема, PyCoKoCkA93
    Всъщност, дори това да го разпространиш по целия свят, във всички вестници и по всички телевизии, пак и отново ще се задават тези въпроси
    Ще се задават въпроси,защото всяка ''връзка'' е индивидуална и не може всички проблеми да се обобщят така с отговор от 1 изречение.Винаги има подробности,които вляят на решението на проблема
    Шофирай разумно - стигни жив!

10.Интересува ви дали сте влюбени?ако постоянно мислите за този човек,говорите за него,изчервявате се като го видите...Отговорът е ДА!
    Епа, аз досега 20 пъти съм била влюбена значи, похвално.

Иначе евала за труда, нищо че прилича малко като извадка от любимия Космополитън. И все пак, ако всеки четеше такива теми и с тях се изчерпваше всичко, разделът и изобщо форумът нямаше да съществуват.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Хубава идея, но темата след дни ще остане някъде назад и пак ще си питат едно и също както винаги ..

Град
    Край Морето
    PyCoKoCkA93 The Best !

Благодаря ти
    Точка в Точката.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Хубава идея, но темата след дни ще остане някъде назад и пак ще си питат едно и също както винаги ..
    Да, за съжаление.

Идеята наистина е хубава,но както казаха при всеки има едни подробности,които ти изобщо не споменаваш(а няма и как всичките)...
    Та мисълта ми е,че тази тема е излишна!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Направо да закриваме раздела, а?
    Намерила си отговори на всички въпроси, които вълнуват тийнейджърите
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    с 9 и 10 не съм съгласен..

един човек, достатъчно объркан, за да се чуди иска ли с бившия/ата или не, може лесно да сбърка незаслужаващ си човек с такъв, който си заслужава... и пак и пак и пак... формулировката на 9 ми хареса, само че без последното...

10 - това пак не е гаранция, че си влюбен/а..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хубава идея. Подобен род теми, имат нужда от още няколко добавки за да са истински въздействащи - малко ирония, щипка непукизъм и не-обикновен стил на писане.

Акоп оработиш още в тази насока.. ще стане хубаво

Марина - не се ядосвай.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Марина - не се ядосвай.
    Не се ядосвам
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Доста неграмотно написано . Понятие си нямаш от употребата на пълен и кратък член. Тотално съм против темата да бъде важна - това пак няма да попречи да бъдат пускани идиотски историйки.

Посочи ми 1 място,където "нямам" понятие от пълен и кратък член !!! Май ти нямаш понятие,не аз...

[b] И да добавя-посочи ми и 1 място,където е "неграмотно" написано...Слушам

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Доста неграмотно написано . Понятие си нямаш от употребата на пълен и кратък член. Тотално съм против темата да бъде важна - това пак няма да попречи да бъдат пускани идиотски историйки.

Посочи ми 1 място,където "нямам" понятие от пълен и кратък член !!! Май ти нямаш понятие,не аз...
    Не обръщай внимание на хейтърите,половината се правят на даскали,а съвсем нищо не разбират

Поздрави за темата

Град
    Пловдив
    Абе хора вие веднага започнахте с критиките...Човек да не си направи труда да направи нещо Нито съм казала,че никой повече не трябва да пита за проблемите си,нито пък както го изкарахте съм намерила отговори за всички въпроси...Наистина всяка връзка е индивидуална,но накратко съм обобщила по-срещаните "случаи"...Който иска ще си пита,разбира се и както аз,така и вие с радост ще му отговорим.Просто мисля,че е хубаво да има малко обобщена информация на едно място На някои потребители явно им е полезна...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мда, познай колко развълнувани потребители и потребителки, които имат проблеми с момиче/момче... ще гледат каква тема има и каква няма... направо пускат нова тема и чакат отговори...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си