- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВАЖНО! Отговори за всички объркани тийнове!
Първоначално написано от Hilary_
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
пооодкрепям!!! защото наистина ми омразна да чета еднотипни теми за еднотипни проблеми и да пиша еднотипни отговори....![]()
I can't stop myself from loving you <3
Много тъпа тема с много тъпи обобщения.
You're frozen
When your heart's not open..
И аз правя граматични и пунктуационни грешки, защото бързам и изобщо не ми се занимава да си проверявам написаното, обаче поне си признавам, че не пиша правилно в интернет. Всеки прави грешки. Глупаво е да се правиш на изключително грамотен, когато не си.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Уинтърфрешчо може и да не посочи, но аз бих искала да посоча :
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Критиката се приемаПървоначално написано от loliii
Еми в бързината така става
А иначе за "неграмотно" писане,както каза Уинтърфрешчо си държа на моето,че правописни грешки НЯМАМ
![]()
ПС:Сега ще го редактирам
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
9.Питате се дали да се върнете при бившия?НЕДЕЙТЕ!Веднъж затворена,една страница трябва да си остане такава...(е,има малки изключения,само ако човекът си заслужава)
Определено бившия го заслужаваПо темата - хубава е,полезна
Пълни клишета. Боли ме мозъка да чета докрая тези глупости.
Много плитки разсъждения.
Липсва дълбочина на мисленето.
Ще ме извиняваш, ама такива съвети далеч не могат да утешат един човек, само го залъгват и заблуждават..
По-добре е да се опишат нещата детайлно, за да може човекът с проблем да види как нещата "действат" в пълната си дълбочина, за да види, осъзнае и премахне причините и предпоставките за дадено любовно страдание/разочарование/несполука.
Не става с "Примирете се, такъв е животът", или "Чакайте, докато срещнете подходящия". Може и никога да не се дочака въпросния подходящ, ако не се премахнат причините, поради които една персона не може да намери или привлече "подходящ".
Тъп е съветът да чакаш влакове, пътници и т.н., при положение че никога не си имал приятел/ка. При такова положение вината си е изцяло твоя, стига да не си прекалено малък де. Винаги проблемите и първопричините (за кавото и да е) са в нас, а не в другите! Не, че другите са"неподходящи", по-скоро НИЕ сме проблемни, че не можем да притеглим сносни хора до нас. (Или не искаме да ги притеглим, или не ги оценяваме, или сме със свръхпретенции спрямо възможностите си)
А да не говоря, че от много чакане на принцове с бели коне, най-накрая идват само конете...
Еби му и наивното мислене...
Напротив, не се отнася.3.Ако сте момиче,което все попада на БОКЛУЦИ горния текст също се отнася за вас!
Обикновено такива момичета имат ниско самочувствие и на подсъзнателно ниво мислят, че не могат и не заслужават нищо по-добро. Често са влюбени в драмата, и животът им е горчив чалга микс, пропит с болка, гласящ "Не мога без теб, но не мога и с теб" - много болезнен начин на съществуване. Обикновено имат някакви проблеми със самочувствието, личността и възприятията, друг е въпросът, дали го осъзнаватНо проблем има, и той е налице.
Не се решава с чакане на подходящия, а като девойката осъзнае проблема си и причините за тоя проблем и ги премахне. Иначе и да срещне подходящ, няма да го оцени, а ще продължи да тичка при драмата и сълзливите настроения. Наистина има такива момичета. Винаги се захващат с "невъзможната" любов - на женения мъж, или на женкаря, или на тоя, който ги бие, въобще на тоя, който не ги оценява, изкарва ги от нерви, само дето примерно прави добър секс с тях и/или им обещава някви неща.
Затова темата ти е глупава и не искам да започвам спорове или да се обосновавам надълго и нашироко защо не съм съгласна с теб.
Просто не мисля, че с плитки разсъждения човек може да се оправи в живота.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
"Не се решава с чакане на подходящия, а като девойката осъзнае проблема си и причините за тоя проблем и ги премахне. Иначе и да срещне подходящ, няма да го оцени, а ще продължи да тичка при драмата и сълзливите настроения. Наистина има такива момичета. Винаги се захващат с "невъзможната" любов - на женения мъж, или на женкаря, или на тоя, който ги бие, въобще на тоя, който не ги оценява, изкарва ги от нерви, само дето примерно прави добър секс с тях и/или им обещава някви неща."
Напълно съгласна ! Но и тук с какво ще им помогнем-ще им кажем мило да не се занимават с такива,да имат по-високо самочувствие за себе си,да се ценят,че заслужават нещо по-добро,че е по-добре да са сами,отколкото с такава "любов" и т.н и т.н...Ако те сами не искат да си помогнат,нито Господ,нито ние можем да им помогнем с нещо!Много често хората "оглупяват" от любов и дали ще им напишеш 1 страница с подробни съвети и анализи на Фройд или ще им го кажеш просто и ясно с 2-3 изречения е ЕДНО и СЪЩО (в първия случай само ще ги заболи главата) По принцип и аз обичам да се обяснявам надълго и нашироко,с мисълта,че с "дълбоки" анализи помагам на хората,но с времето се убедих,че има и безнадеждни случаи,нуждаещи се от ПСИХОЛОГ...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Присъедини се към групичката която се моли всекидневно.Първоначално написано от JDeel
![]()