- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв цвят коса отива на тен
ole imam strahoten ten ot moreto i mislq i zimata redovno da hodq na solarium koeto zna4i non stop 4erna. oba4e sum rusa i 4estno kazano ne mi hodi mn rusata kosa na tena. spored vas kva kosa hodi na ten. 4erna ne hodi ne mi haresva za tva koi nuians na kafqvoto hodi spored vass
za sq sum se sprqla na tozi cvqt oba4e mislq 4e e mn svetul
![]()
im back for my crown... bitches$ss bow down
taka si mn-dobremn si sladka
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
На мен ми харесва русо с твоя тен, но и така е добре, не си мацай косата с простотии.
AMAN!
Първоначално написано от sladka_macka123
nosi beli ili pone svetli drehi za da izglejda hubav tena .. kontrast
~Remember,remember...25th of November~
Така ти е много добре![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Не искаш русо, не искаш черно...ми остани си с кафяво...Безсмислен въпрос.
мии така ти ходиама не си цапай косата с такива глупостии бее
![]()
az ne sum tova momi4e.prosto dadoh za primer tena i kosata![]()
Еми аз познавам много момичета , които имат много готин тен ама пак са си с руса коса .. Цакатa е такава..Гледаш да се слива малко или много цвета на косата ти с цвета на тена ти .. Тоест просто направи малко по -тъмно русото или де да знам
Виж няколко малки примера има още много снимки в нета ..
http://prikachi.com/images.php?files/296315a.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/296316q.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/296318W.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/296317M.jpg
Мисля , че няма значение цвета на косата ти , и с русо , черно , кафяво ще ти отива , само не опитвай червеното![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Тая дето е дала авторката прилича на селската принцеса Минка...![]()
MOPAR MAGIC!
Ако махнеш средния пръст от първата снимка, косата и тена ти идеално ще пасват![]()
Взе ми буквите от клавиатурата! Не че нещо, ама как може повечето момичета да имат толкова брутално и вулгарно излъчване?! Как да е - тази тема е обсъждана и преобсъждана... Този ти цвят коса смятам, че ходи на тена ти. Не е необходимо да сменяш цвета си.Първоначално написано от anito.sl
Момичето поясни и в първия и във втория си пост че тя НЕ Е момичето от снимките и го дава просто като пример.Първоначално написано от fiama
za sq sum se sprqla na tozi cvqt oba4e mislq 4e e mn svetulaz ne sum tova momi4e.prosto dadoh za primer tena i kosata
бахти изпростялата тема....целта каква е-да си покажеш снимките,на които всъщност май показваш среден пръст на самата себе си?Какъв цвят ти отивал-розов,може да пробваш и небесно кафяв на морави тракторчета....аман от простотии
Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...
kosata kafqva kva druga moje da otiva na ten ... ma pomisli v/u manikiura si 6oto 4esno kazano mi presedna ...![]()
lelele.. az sum napisala 4e sum rusa i davam snimkite za primer hahhaah abe 4etete be horapitam za koi nuans na kafqvoto 6ot to ima mn nuansi .. i ne seki hodi I TOVA NE SUM AZZ
![]()
![]()
![]()
Mejdudrugoto momi4eto e mn dure ama vii sa nema kak da ne napadnetekfo i ima na noktite lele tvoite koi znae kfi sa izgrizani. Mn ste zlobni jenite bee
Обаче сте много прости![]()
![]()
Това НЕ Е ТЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Според мен такъв цвят на косата отива много на тен![]()
Да, сетихме се.Първоначално написано от just_a_temptation
![]()
Не знам кои са овцете в случая, но смятам, че авторката би направила по-добре, ако постне своя снимка, да видим нейния тен, коса, очи, излъчване и т.н. Откъде да знаем коя е тая на снимката! От първия пост на авторката не ми стана ясно, че не е тя! И ако ще слагаш чужди снимки, може да са поне малко по-прилични. На тая кое - цвета на косата ли искаше да ни покажеш? Бихме го разбрали и ако кажеш само: тъмнокестеняво, тъмнокафяво или нещо подобно. И тен знаем какво е, така че постване на чужди снимки не намирам за необходими. И ако на това казваш, че не е достатъчно тъмнокафяво, здраве му кажи!
Не се заяждам с никой, просто правя малки уточнения!![]()
според мен по карамелено или малко по-светло от това повече ще ти върви
Нед Авг 17, 2008
Мда, ти се сети кога да дадеш съвет.Първоначално написано от dideto1996
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!