Закуска
Първи ден
Чаша чай или без кофеиново кафе, задължително с
Съдбата помага на смелите !
Как не ви писна с тези диети да се занимавате не знам?! Разберете, че не става само да изкараш една диета и да отслабнеш. Трябва да се ограничаваш постояннно и умерено и да извършваш някаква физическа активност, ако искаш да имаш хубаво тяло. Не става така да направиш една диета и после пак да се храниш по-старо му. Просто се получава йо-йо ефект.
Олее супер ее![]()
![]()
Утре я почваам.... Само дано да отслабна....[/list]
Булемия и аз съм имала...помня тогава,квото и да хапнеш... ама след тва напълнях..и сега тежа 50 кг..Първоначално написано от tItEufFf
Наще ме караха да ям
![]()
Ами като спортуваш,огладняваш и след тва...Първоначално написано от tItEufFf
ядеш и пак пълнееш...
След 5-я ден няма да можете да станете от леглото, ще ви се вие свят,а някои може и да колабират.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Много филми гледаш....Първоначално написано от Carmen_Kass
![]()
остави я да прави каквото си иска, защо изобщо се занимаваме да пишем в тази темаПървоначално написано от tItEufFf
![]()
Вярно, че диетите не са полезни за организма ама чак пък толкова вие??
Като гледам се ядат по-здравословни храни (видях вечерята е месо и салата май) така че да колабира няма, освен ако гладува по цял ден.
А galet0 - След като си била болна от болимия къде ти е мозъка да почваш диета?
Fall down seven times..
Stand up eight.
Егати маниаците дето сте, честно![]()
I still have feelings...
you are my passion.
и аз т'ва си мисля.. Най - глупавото мнение, което прочетох е :Първоначално написано от Lovegood
Ти наистина не си в ред. От логиката ти разбирам следното: Не спортувайте- ще надебелеете! Наистина ви се чудя на акъла, хорааАми като спортуваш,огладняваш и след тва... Sad ядеш и пак пълнееш...
/аз лично съм против диетите, само си прецакваш организма.. При диетите се изисква постоянство. Освен да издържиш определените дни с тая гадна храна, след диетата трябва да си направиш режим, подобен на дадения в диетата и да свикнеш с него. Не го ли направиш - възвръщаш си част от изгубеното тегло. Не става с гладуване, хора../
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Тази диета не ми се струва особено добра , храненето в нея не е пълноценно и здравословно . Всеки , който започва диета знае че тя рано или късно има край и всичко започва отново попадаш в затвоерен кръг . Изгради си режим на хранене премахни от менюто си обикновения хляб и го замести с пълнозърнест , изключи вафлите бонбоните чипсовете , газираното и тн. може да звучи грозно , но аз наричам всичко това боклуци, изключи боклуците и за фигурата ти ще е добре и за здравето още повече . Наблегни на плодовете , зеленчуците и домашно проготвената храна , не Макдоналдц и Кфс . Храни се между храненията , ако има твърде много време между храненията метаболизма се забавя , хапвай по някой друг морков или ябълка . Вечеряй до 19 ч. след това хапвай нещо леко, отново някой плод или зеленчук . Най-важното без което резултат няма да има и с най-добрата диета е спорт просто намери нещо което ти доставя удоволствие , а не го правиш само защото трябва да отслабнеш : тичай , скачяай на въже , прави някое от тези филмчета с упражнения , има десетки неща който може да се правят само е нужно желание и постоянство . Мисля , че се отдалечих изключително много от темата , съжалявам надявам се поне да съм ти полезна с останалите неща , които изписах .![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...