- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /Vol.53/
wtf, мойка ;dd не ти е дубре??Първоначално написано от Sibel1990
Еми шанс, Пешо, ШАНС!!![]()
![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
кво си пишете с него е аухауаху и кучката не ме вкарва в чатове или ми се скатава не ми казва, че тука пише аз ще го направи на гъз като го видяПървоначално написано от Sibel1990
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
не, не хич не ми е добре.. трудно се сдържам без да псувам..![]()
офффффф направо ако го хвана... няма да кажа ко ше му направя..
![]()
оффффф!!!
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
на мимито ли жахуахуахауха добре добре
Ентусиазиран НЕпукист™
не не аз ако го хванааа..Първоначално написано от golf_5_r32
охх.. все пак довечера ше го видяя.. ше му навра в гъза.. пффф... представяш ли си още се мъча с оня дето е с недорасъл акъл и пишка.. . пе се пукна.. ти май не го познаваше.. офф незнам..
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Марине ли бе за кой говориш я се оточни, че нещо не мога да вдянаПървоначално написано от Sibel1990
Ехее Сиске мн си от далечко![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
пфф.. остави, че нервите ми не са добре.. тъп е бее... оффф ари оная си тръгва утре.. кефф голям .. ше е с мен паакк.. но сега къде.. пффф.. ама че съм ревнива.. охх вие не ми обръщайте внимание аз само си изливам душата..Първоначално написано от golf_5_r32
тцтцтц баси оня ме вика и к'во аз ше ходя аз не съм страхлива като тях.. аз могааа..
оффф к'ва 3-ка к'ви пет лева .. офф полудявамм..
![]()
![]()
абе говори по-свързано... ехее ти си направи сефтето лиПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
извинете, но и без туй никой не пише тука поне аз да смапя че тези глупости тежат бее... оффф ше го питам аз .. няма да избяга никъде само да го хвана.. а пък тез нашко к'во ше се разберат те няма да се женя за тях я..ахх, горкия диван.. беше 2-3 септември идва края на месеца .. страхивец такъв ..
![]()
не не аз да не се изложа за тоа говоря така.. оффф пешоо.. т'ва сефте ше ме побърка ... вика незнам си ко аз не мога да говоря такива мръсотийки и к'во аз ли съм виновна после аз съм се отказвала ... глупостиии..Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
![]()
кое от ГОВОРИ СВЪРЗАНО НЕ РАЗБЕ БЕ ДЕТЕПървоначално написано от Sibel1990
та за сефтето не разбрах![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
оффф ти пък..аз си говоря сама ..аман поне ти не разбирай не стига че оня ден разбра тя.. пфф и се подготвя да го каже сякаш има сватба.. абе една ръка не махна дори ше го спукам..
![]()
![]()
5 пъти го прочетох докато го разбераПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
гледам така и така сме 2-та тука дай поне по скайп да пишем ако имам твоя де![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
абе ейй.. моля те не разбирай нищо .. ама сериозно,, в такава дупка съм .. че ако мръдна ше падна в по-дълбока.. пффф.. абе аз да не съм иван вазов ааа не знам такива думи... и после пози пита човека.. нали аз тука съм професор..![]()
о после изчезва сякаш криеница играем.. праи се на велик абеее не не ше се хвърля от покрива пък каквото ще да прави..
![]()
баси кефа давай
Ентусиазиран НЕпукист™
оххх.. не де поне ти недей ако го разкажа на някой свършва а тука вътре не стои .. оная плаче .. абе ако ще да реве той е мой.. пфф и "любовница" станахме .. па нали к'во чудно.. живеем в 21-ви век .. и трябва да се самоубия..Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
абе аз тука ше зарева ти за кеф ми говориш от притеснение си ям химикалката тука..Първоначално написано от golf_5_r32
и първи път било то за мен сякаш е 40-ти пък.. абе луд човек.. и видях разбираш и ми иска ми се.. бахти че съм .... аре ако продължавам направо ше ме изгонят от държавата..
![]()
аре е пич не ми се седи тука дай в скайп
Ентусиазиран НЕпукист™
ако някой е разбрал нещо от нези глупости му дължа една.... пфф.. аре бб аре давай на лс скайша си ако не искаш тук па да знаеш не трябва да разказвам на никого нищо.. значи и на теб...![]()
![]()
защо на лсGolf_5_R32 е то е само 1
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Браво, ми ддз нали някои не искат да дават пред всички.. пффф..
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.