- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /Vol.53/
здравееееееееееееейте.
Мнооого слабо...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Опа, няколко пъти здравейтееее.
![]()
Супер, аз даже ей сега свирих на нея, имах малко свободно време ;д . Тука само учене... учене... и приятелката си даже не мога да видя като хората ;/ и някво е тъпо ;д само се налага да се извинявам на едно друго момиче, шашава работаПървоначално написано от iveetyy
А кракът заздравя напълно нали?
![]()
пп . Аз трябва да тръгвам на даскало... така че дано се засечем
^ Лъчо .. кракът отдавна ми мина , вече го и забравих даже.. xD
Ъх , и на мен ми се налага да уча и едвам намирам време за приятели , а ми се иска да можех да се видя малко повечко и с приятеля ми.. whatever.
Дано ти се намери повече свободно време , защото знам колко е кофти така..;/
А какво даскало в неделя бре ? Я обясни малко .. ако *дано* се засечем пак.. (:
... скуката ..![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Оле.. Лъчка .. пи ли си хапчетата?!![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
да се ибът у гъзъ сички аман !![]()
Габии я боли гърлото![]()
все още не съм се превърнала в хапче
![]()
кажи ми първо да знам заслужава ли сиПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Кога искаш ?!![]()
много искаш![]()
![]()
хич не ми овъртай,казвай направоПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Wow , определено не колкото теб..на мен събота и неделя поне са ми почивни..xDПървоначално написано от SonataArctica
Иначе ни се разминават смените с тези на приятелите ми .. пък и нямаме почти седмица без контролно. xD Whatever , преживява се.
Добро утро![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)