- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /Vol.53/
много е тъпо...кажете нещо бее къде сте всичкиии
Опасявам се че сме само 2матаАз влизам да играя ЦС малко ако ти стане скучно скайпа ми е както ми е профила тука няма друг такъв там ще отговарям че като сум отворил форума играта ми позабива нз що
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
оф..аз след малко ще излизам
Блазя ти.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
МОНИИИИИИИИИИИИИ, спри да пишеш, че немога ти сваря да цъкам по темите бе![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: burpp, DaNGeRousLy, DarknessAngel, gabi7u, Grazie, KaPrIzZcHeTo, SunshineGirl317, XheroineX
^ Така не е било от месеци .![]()
тряя така да продължаваме че ще закрият разделаПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
Как сте ?![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
добрем...ти как си![]()
М бива. Преди малко се лакирах, сега чакам да изсъхне. Ще вземат да ми се развалят снежинките, мързи ме да ги правя на ново.![]()
...аз след малко ще си изсуша косата и ще си лягам че ми се спинка :дддд
На мен ми се спи ама имам още работа.
![]()
Вярно е тей... обикновенно пишем по 5 човека на денПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
![]()
![]()
Евала
Потребители, разглеждащи този форум: DaNGeRousLy, gabi7u, KaPrIzZcHeTo, KiLLeR_InSTiNkT, pink94, Vilincetoo, XheroineX
Потребители, разглеждащи този форум: DaNGeRousLy, kris4eto15, pink94, Stotii, Vilincetoo, XheroineX
аа то те имало теб.... ем тогава и мойте са 8 без мен , бек - 9![]()
![]()
^
не мисля ..![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3